🚚 Transport Gratuit + 🎁 Unguent Gălbenele și propolis Cadou la comenzi de peste 149 Lei.

Coșul dvs. este gol

Top 3 cele mai eficace plante împotriva reumatismului și durerilor articulare

14:58:41 PM EEST

Top 3 cele mai eficace plante împotriva reumatismului și durerilor articulare

Pentru că nu toată lumea știe de ele sau le folosește, natura oferă o mulțime de plante medicinale pentru reumatism și dureri articulare. Iar azi ne vom opri asupra câtorva dintre cele mai potente.

Cele mai bune plante medicinale pentru reumatism și dureri articulare: Untul pământului, tătăneasa, gheara diavolului 

În general, reumatismul, artritele sau spondilozele cauzează inflamații și dureri articulare. Pe termen lung, pentru controlarea și atenuarea simptomelor, se pot folosi remedii naturiste cu:

 • Untul pământului
 • Tătăneasă
 • Gheara diavolului

  Untul pământului (Tamus communis

  Începem lista cu plante pentru dureri reumatice cu untul pământului, probabil, ”vedeta” categoriei. Aplicările pe piele transformă planta într-un foarte eficient remediu în caz de articulații inflamate, dureri reumatice, gută, contuzii, degerături, vânătăi, întinderi musculare etc.

  Deși compușii prețioși se găsesc în rădăcină, din cauza toxicității, în mod normal, untul pământului nu se utilizează intern, ci doar extern. Administrarea orală poate cauza serioase efecte secundare (insuficiență renală și respiratorie, iritații gastrice și intestinale etc.).

  Tătăneasa (Symphytum officinale) 

  Cu o îndelungată istorie terapeutică, tătăneasa face parte dintre plantele folosite în tratarea reumatismului articular. Dar vreme de peste 2.000 de ani, rădăcina și alte părți ale plantei au fost utilizate și pentru diverse tulburări.

  Remediile cu tătăneasă se utilizează pe scară largă ca leac în afecțiunile dureroase ale articulațiilor și mușchilor, pentru tratarea inflamațiilor, traumelor osoase și a rănilor care nu se vindecă (boli reumatice, gută, artrite, entorse, întinderi, fracturi etc.).

  Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens

  În mod tradițional, gheara diavolului are întrebuințări nu doar ca tratament naturist pentru reumatism, ci și pentru febră sau indigestie. Însă cum aspectul care ne interesează se referă la la durerile și inflamațiile sistemului locomotor, ne vom opri la acestea.

  Bogată în glicozide iridoide, o clasă de compuși cu efecte antiinflamatoare dovedite, gheara diavolului devine un foarte potent remediu în cazul unor boli de natură inflamatoare (gută, artritele) și împotriva durerilor cauzate de bolile reumatice.

  Recomandări de tratamente naturiste pentru reumatism din magazinul Faunus Plant 

  Din magazinul nostru, pentru argumentul de azi, recomandăm gama Reumaticus, anume: Unguent, Loțiune și Gel Reumaticus.

  Cele 3 categorii de produse, 100 % naturale, create după rețete originale, conțin untul pământului și tătăneasă – 2 dintre cele mai puternice antireumatice naturale – în proporții variabile.

  Dacă și tu (sau cineva apropiat) te confrunți cu o durere / inflamație generată de o afecțiune reumatică, intră chiar acum pe site, la categoria Reumatism și comandă produsele Reumaticus!

  Produse recomandate

  Pachet Dureri Reumatice
  Pachet Dureri Reumatice

  Împotriva durerilor reumatice și articulare. Cu extracte din plante medicinale, produsele au efect antireumatic, antiinflamator, antiartritic. Calmează durerile provocate de reumatism și stimulează circulația sângelui la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

  42 Recenzii
  121,60 lei 91,00 lei
  Lotiune Reumaticus 200ml
  Lotiune Reumaticus 200ml

  Împotriva durerilor reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritic, stimulează circulaţia capilară, calmează durerea cauzată de reumatism.

  14 Recenzii
  33,90 lei
  Unguent Reumaticus 100ml
  Unguent Reumaticus 100ml

  Cu Untul Pământului și Tătăneasă. Împotriva reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritidurerilorc.

  69 Recenzii
  26,90 lei
  Gel Reumaticus 250ml
  Gel Reumaticus 250ml

  Efect analgezic, antiinflamator și antireumatic, cu acțiune benefică în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare, cu conținut ridicat de extracte naturale.

  64 Recenzii
  33,90 lei
  Unguent Gheara Diavolului 50ml
  Unguent Gheara Diavolului 50ml

  Cu ceară de albine, rășină de brad, vitamina E și ulei esențial de Busuioc este un produs natura, fiind recomandat în reumatism, dureri și inflamaţii articulare, dureri musculare, spondiloză, artroză, coxartroză, sciatică.

  7 Recenzii
  14,90 lei

  Scrieți un comentariu

  Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.