🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Oferă cadouri speciale de 1 și 8 martie de la Faunus Plant

14:59:43 PM EEST

Oferă cadouri speciale de 1 și 8 martie de la Faunus Plant

Martie nu reprezintă doar luna când primăvara își face simțită prezența, ci și luna dedicată femeii. Indiferent că vorbim de mamă, iubită, soră, soție, prietena cea mai bună sau altă prezență feminină, sigur îți dorești să le oferi cadouri speciale de 1 și 8 martie.

Zilele cele mari se apropie, ai rămas fără idei și nu știi ce să le cumperi? Atunci arată-ți iubirea cu ajutorul naturii. 

Noi suntem aici să te ajutăm cu idei de cadouri speciale și remedii naturiste pentru mărțișor și ziua femeii. Pachetele promoționale Faunus Plant sunt create special pentru sănătatea tuturor. Produsele noastre au certificări internaționale de calitate, sunt 100% naturale, obținute numai prin prelucrare manuală, din plante crescute cu drag și grijă în România.

Așa că, arată-le femeilor din viața ta că sunt unice și oferă-le grijă și sănătate într-un pachet direct din inima naturii. Știi cum se spune, esențele tari se păstrează în sticluțe mici, așa că lucrăm cu loturi mici pentru ca tu și cei dragi să vă bucurați de toate proprietățile benefice ale plantelor vindecătoare.

Cadouri speciale pentru femei de 1 și 8 martie 

Vei fi surprins, dar cadourile speciale pentru femei de 1 și 8 martie nu trebuie să fie neapărat scumpe. Într-adevăr, buchetele de flori sunt primite cu multă încântare, însă ce-ai zice dacă anul acesta le-ai oferi pachete naturiste cadou?

Arată-i recunoștință mamei tale și spune-i cât de mult ții la sănătatea ei, oferindu-i cadou pachetul naturist pentru dureri reumatice de la Faunus Plant. Cu efecte benefice împotriva durerilor reumatice și articulare, îi va demonstra că-ți pasă de sănătatea ei.

Adaugă și unguentul Dermatofitus cu mărul-lupului și gălbenele, cu acțiuni benefice pentru arsuri, eczeme, bătături, varice sau crăpături ale pielii. Îi va iubi textura hidratantă, care se absoarbe ușor.

Vrei ca bunica ta să aibă mereu o inimă plină de iubire? Pachetul naturist pentru inimă sănătoasă este cadoul special pe care-l cauți pentru ea.

Sau, poate colegele de la muncă au primit prea multe mărțișoare? Atunci oferă-le tu un cadou de 1 martie sub formă de balsam de buze cu uleiuri naturale și pune-le zâmbetul pe buze! Ai 5 arome delicioase dintre care poți alege. De asemenea, pentru femeile speciale din viața ta poți oferi cadou inclusiv uleiuri de masaj. Acestea cu siguranță vor aduce un plus de relaxare în viața lor.

Inspirație pentru cadouri de mărțișor și ziua femeii – cadouri pentru ea

Cadourile pentru ea de mărțișor și ziua femeii nu se fac singure. Însă noi suntem aici să te ajutăm să faci alegerea potrivită. 

Dacă anul acesta îți dorești să oferi cadouri cu semnificație, daruri care să-i arate celei dragi că-ți pasă de ea, reinventează-ți lista și renunță la haine, bijuterii sau cosmetice scumpe. 

De cele mai multe ori, un cadou dăruit din suflet cântărește mult mai mult decât orice lucru pe care l-ai putea cumpăra în mod tradițional.

Cadourile pentru ea pot fi diverse. Tu o cunoști cel mai bine și suntem convinși că știi ce să-i oferi. Dacă își iubește silueta sau vrea să aibă apariții de invidiat, nu ezita să-i oferi în dar de mărțișor pachetul de slăbire, compus din Ceai Siluetus și Tinctură Siluetus.

Iar pentru o piele de invidiat, oferă-i unguentul Cosmeticus, cu acțiune benefică pentru vergeturi, riduri și celulită. De asemenea, gelul Veinosan, cu efect antiinflamator, elimină durerea și disconfortul de la nivelul picioarelor, fiind foarte apreciat de clientele noastre.

Frigul încă își face simțită prezența, chiar și în martie, iar buzele uscate și crăpate trebuie îngrijite. Ușurează-i îngrijirea buzelor crăpate și oferă-i un balsam de buze cu propolis. Va zâmbi de fiecare dată când îl folosește, gândindu-se la tine.

Vrei să ai grijă de imunitatea partenerei tale? Atunci pachetul vitaminizant cu cătină și propolis e alegerea perfectă pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea gripei și a răcelii.

Oferă cadouri de 1 și 8 martie de la Faunus Plant

Cu ajutorul nostru, la Faunus Plant, nu vei rămâne niciodată fără inspirație pentru cadouri de 1 și 8 martie ori în perioada de primăvară. E vremea cadourilor speciale, oferite direct din inima naturii!

Remediile naturiste cu tradiție de generații de la Faunus Plant sunt obținute din plante  medicinale și aromatice crescute cu grijă și atenție în România. Sunt prelucrate 100% manual pentru ca tu să te bucuri de proprietățile lor vindecătoare.

Cadourile speciale pentru luna martie sunt despre grija față de cel de lângă tine și starea lui de bine.

Oferă sănătate și o stare de bine drept cadouri de 1 și 8 martie pentru prezențele feminine speciale din viața ta. Comandă produse naturiste precum siropuri, ceaiuri, unguente sau tincturi compuse și bucură-te de remedii naturiste după rețete autentice păstrate cu grijă în familia Faunus Plant.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

6 Recenzii
138,00 lei 110,00 lei
Magazin naturist, Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace, faunusplant.ro
Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace

Îmbunătățește fluxul coronarian, tonusul și funcția cardiacă.

210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

151 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural, faunusplant.ro
Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural

Împotriva durerilor reumatice și articulare. Cu extracte din plante medicinale, produsele au efect antireumatic, antiinflamator, antiartritic. Calmează durerile provocate de reumatism și stimulează circulația sângelui la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

154 Reviews
245,00 lei 196,00 lei
Magazin naturist, Unguent Dermatofitus, 100 ml. Formulǎ 100% naturală cu Mărul Lupului și Gălbenele, pentru vindecarea Pielii. Efect Cicatrizant, Antibacterian și Regenerator. Combate afecțiunile cutanate de la arsuri la psoriazis, faunusplant.ro
79 Reviews
42,00 lei
Magazin naturist, Unguent Cosmeticus 50ml, faunusplant.ro
Unguent Cosmeticus 50ml

cu Iederă și Cimbrișor. Riduri, celulită, vergeturi. Calmant, cicatrizant, emolient.

28 Reviews
28,00 lei