🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Nou!!! Loțiune igienizantă pentru mâini 70% alcool – Ajutorul de nădejde în vremuri de COVID-19

14:57:14 PM EEST

Nou!!! Loțiune igienizantă pentru mâini 70% alcool – Ajutorul de nădejde în vremuri de COVID-19

O loțiune igienizantă pentru mâini e tot ce ai nevoie în aceste vremuri în care produsele și metodele de igienă se află la mare căutare.

Odată cu starea de urgență cauzată de răspândirea noului virus SARS-CoV-2 și a bolii COVID-19, oamenii au năvălit la propriu pe la raioanele cu articole de igienă și dezinfectanți.

Unele produse nu se mai găsesc deloc. Altele, chiar dacă se găsesc, se înfățișează la raft cu prețuri ”umflate” chiar și cu 500 %.

Drept urmare, se poate vorbi despre o adevărată criză în acest sector al produselor de igienă, fapt ce ne-a și încurajat să le propunem clienților noștri un produs accesibil, eficient și, nu în ultimul rând, practic de folosit.

Loțiune igienizantă pentru mâini 70 % alcool, cu glicerină și ulei esențial de lămâie

Așa cum precizează specialiștii, măsurile de protecție împotriva noului coronavirus depind foarte mult de igiena mâinilor. Spălatul temeinic cu apă și săpun constituie regula de bază și cea mai la-ndemână, la care oricine poate recurge.

Dar în unele situații (ca de pildă, în timpul deplasărilor urgente), accesul la apă și săpun este limitat.

De aici, necesitatea unui înlocuitor în măsură să asigure înlăturarea germenilor de pe suprafața pielii, care să aibă o acțiune eficace și totodată delicată. În sensul că îndepărtează doar agenții patogeni periculoși, nu și microorganismele ”bune”.

Pe scurt, e fix ceea ce face noua loțiune igienizantă pentru mâini de la Faunus Plant.

Ce conține produsul nostru igienizant?

Se vorbește intens despre produse cu acțiune dezinfectantă. Pentru a funcționa împotriva virușilor și bacteriilor, fie că e vorba despre loțiuni sau despre geluri, acestea trebuie să conțină un minim de 60 % alcool.

Ei bine, soluția pe care-o propunem include alcool în 70 de procente. Este o concentrație ce permite eliminarea eficace a patogenilor de pe suprafața țesutului cutanat.

Dar în ciuda rezultatelor oferite de alcool, vorbim despre o soluție agresivă cu pielea mâinilor. Practic, și din cauza spălărilor frecvente, epiderma suferă, având nevoie de și mai multă protecție.

Produsul nostru răspunde și din acest punct de vedere. Printre ingrediente, alături de alcool, am mai adăugat glicerină și ulei esențial de lămâie.

 - Glicerina se bucură de proprietăți hidratante excepționale, având capacitatea să îmbunătățească aspectul și elasticitatea în cazul pielii uscate. Totul se datorează agenților hidratanți capabili să atragă și să rețină particulele de apă.

 - Uleiul esențial de lămâie, aparte parfumul plăcut și revigorant, are efecte antiseptice și purificante asupra epidermei. În plus, accelerează cicatrizarea țesuturilor posibil afectate de agresiunea alcoolului și contribuie la regenerarea celulară.

De unde poți procura loțiunea igienizantă pentru mâini?

Deși până nu demult n-o aveam în portofoliul cu produse, nevoile ne-au obligat să ne ocupăm și de fabricarea ei.

Igienizantul pentru mâini poate fi găsit în secțiunea Dezinfectant a magazinului Faunus Plant și achiziționat ca atare sau cu Pachetul Vitaminizant cu cătină și propolis + Loțiune igienizantă pentru mâini.

De asemenea, îl mai oferim cadou la orice comandă ce depășește valoarea de 99 ron.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Tiroida Sǎnǎtoasǎ. 100% ingrediente naturale pentru restabilirea funcției tiroidiene și normalizarea hormonilor. Rol antiseptic, antispastic și depurativ. Pentru afecțiuni tiroidiene și boala Basedow Graves. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Tiroida Sǎnǎtoasǎ. 100% ingrediente naturale pentru restabilirea funcției tiroidiene și normalizarea hormonilor. Rol antiseptic, antispastic și depurativ. Pentru afecțiuni tiroidiene și boala Basedow Graves. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Tiroida Sǎnǎtoasǎ. 100% ingrediente naturale pentru restabilirea funcției tiroidiene și normalizarea hormonilor. Rol antiseptic, antispastic și depurativ. Pentru afecțiuni tiroidiene și boala Basedow Graves. Curǎ de 36 zile

Pachetul Tiroidă Sănătoasă, conceput pentru o cură de 36 de zile, vă va ajuta la funcționarea glandei tiroide și la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind un real ajutor și în cazul hiper și hipotiroidiei.

103 Reviews
238,00 lei 178,50 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

150 Reviews
210,00 lei 116,00 lei
Magazin naturist, Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural, faunusplant.ro
Pachet Dureri Reumatice și Articulare. Loțiuni și Unguente care calmează durerile reumatice și stimulează circulația. Antiinflamator 100% natural

Împotriva durerilor reumatice și articulare. Cu extracte din plante medicinale, produsele au efect antireumatic, antiinflamator, antiartritic. Calmează durerile provocate de reumatism și stimulează circulația sângelui la nivelul mușchilor, oaselor și articulațiilor.

154 Reviews
245,00 lei 183,75 lei
Liquid error (snippets/index_product_grid line 2): product form must be given a product