🚚 Transport Gratuit + 🎁 Sirop Macese 200ml Cadou la comenzi de peste 149 Lei.

Coșul dvs. este gol

Nou!!! Loțiune igienizantă pentru mâini 70% alcool – Ajutorul de nădejde în vremuri de COVID-19

14:57:14 PM EEST

Nou!!! Loțiune igienizantă pentru mâini 70% alcool – Ajutorul de nădejde în vremuri de COVID-19

O loțiune igienizantă pentru mâini e tot ce ai nevoie în aceste vremuri în care produsele și metodele de igienă se află la mare căutare.

Odată cu starea de urgență cauzată de răspândirea noului virus SARS-CoV-2 și a bolii COVID-19, oamenii au năvălit la propriu pe la raioanele cu articole de igienă și dezinfectanți.

Unele produse nu se mai găsesc deloc. Altele, chiar dacă se găsesc, se înfățișează la raft cu prețuri ”umflate” chiar și cu 500 %.

Drept urmare, se poate vorbi despre o adevărată criză în acest sector al produselor de igienă, fapt ce ne-a și încurajat să le propunem clienților noștri un produs accesibil, eficient și, nu în ultimul rând, practic de folosit.

Loțiune igienizantă pentru mâini 70 % alcool, cu glicerină și ulei esențial de lămâie

Așa cum precizează specialiștii, măsurile de protecție împotriva noului coronavirus depind foarte mult de igiena mâinilor. Spălatul temeinic cu apă și săpun constituie regula de bază și cea mai la-ndemână, la care oricine poate recurge.

Dar în unele situații (ca de pildă, în timpul deplasărilor urgente), accesul la apă și săpun este limitat.

De aici, necesitatea unui înlocuitor în măsură să asigure înlăturarea germenilor de pe suprafața pielii, care să aibă o acțiune eficace și totodată delicată. În sensul că îndepărtează doar agenții patogeni periculoși, nu și microorganismele ”bune”.

Pe scurt, e fix ceea ce face noua loțiune igienizantă pentru mâini de la Faunus Plant.

Ce conține produsul nostru igienizant?

Se vorbește intens despre produse cu acțiune dezinfectantă. Pentru a funcționa împotriva virușilor și bacteriilor, fie că e vorba despre loțiuni sau despre geluri, acestea trebuie să conțină un minim de 60 % alcool.

Ei bine, soluția pe care-o propunem include alcool în 70 de procente. Este o concentrație ce permite eliminarea eficace a patogenilor de pe suprafața țesutului cutanat.

Dar în ciuda rezultatelor oferite de alcool, vorbim despre o soluție agresivă cu pielea mâinilor. Practic, și din cauza spălărilor frecvente, epiderma suferă, având nevoie de și mai multă protecție.

Produsul nostru răspunde și din acest punct de vedere. Printre ingrediente, alături de alcool, am mai adăugat glicerină și ulei esențial de lămâie.

 - Glicerina se bucură de proprietăți hidratante excepționale, având capacitatea să îmbunătățească aspectul și elasticitatea în cazul pielii uscate. Totul se datorează agenților hidratanți capabili să atragă și să rețină particulele de apă.

 - Uleiul esențial de lămâie, aparte parfumul plăcut și revigorant, are efecte antiseptice și purificante asupra epidermei. În plus, accelerează cicatrizarea țesuturilor posibil afectate de agresiunea alcoolului și contribuie la regenerarea celulară.

De unde poți procura loțiunea igienizantă pentru mâini?

Deși până nu demult n-o aveam în portofoliul cu produse, nevoile ne-au obligat să ne ocupăm și de fabricarea ei.

Igienizantul pentru mâini poate fi găsit în secțiunea Dezinfectant a magazinului Faunus Plant și achiziționat ca atare sau cu Pachetul Vitaminizant cu cătină și propolis + Loțiune igienizantă pentru mâini.

De asemenea, îl mai oferim cadou la orice comandă ce depășește valoarea de 99 ron.

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.