🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cum depozităm corect produsele naturiste?

14:59:03 PM EEST

Cum depozităm corect produsele naturiste?

Primim acasă produsele pe care ni le doream de mult, începem să le consumăm, observăm efectele beneficii și chiar putem măsura rezultatele. Totul este minunat, însă cum ne asigurăm că păstrăm recipientele în mod corect pe durata curelor pe care le facem? Ce facem cu cele pe care le-am început încă? Ce recomandări putem face cuiva căruia i le dăm cadou?

 

Ca să putem păstra proprietățile cât mai mult timp, avem nevoie să cunoaștem  regulile de depozitare pentru ceaiuri, tincturi, siropuri, creme și unguente.

 

Ceaiurile

 

Ceaiurile se pot oxida odată cu timpul, astfel că este important să fie păstrate și închise ermetic. Plantele sunt deja uscate, astfel că riscul să se strice este mic, însă este păcat să își piardă proprietățile. Dacă nu ai posibilitatea să stochezi ceaiul într-un recipient ermetic, atunci încearcă să-l ferești de umiditate, oxigen, lumină și căldură. Practic, un dulăpior dedicat sau o cămară ar fi un loc mult mai potrivit decât blatul bucătăriei.

 

Tincturile

 

Odată deschise, este important ca tincturile să fie ferite de lumina soarelui. Un dulap sau o cămară ar fi locurile ideale pentru acestea. Nu este necesar ca ele să fie ținute la frigider, însă este important să ne calibrăm așteptările: deoarece tincturile sunt un concentrat de plante, acestea pot avea uneori depuneri și acumulări în sticluță. Acest lucru nu este o problemă și nu înseamnă că s-au stricat, însă ajută să fie agitate înainte de consumare.

 

Tincturile au un termen de valabilitate de câțiva ani și pot fi ținute și pe balcon în sezonul rece.

 

Siropurile

 

Închise ermetic și depozitate în cămară, acestea pot ține până la doi ani, în funcție de ingredientele pe care le conține și de modul de fabricație. Cu toate acestea, majoritatea consumatorilor de siropuri obișnuiesc să le termine mult mai repede, astfel încât să nu fie nevoie ca acestea să stea atât de mult timp depozitate. Și dacă au fost deja deschise sau sunt încă nedesfăcute și fac parte din provizii, e important să fie verificat mereu capacul siropurilor, astfel încât să fie închis etanș.

 

Cremele și unguentele

 

În principiu, cremelor și unguentelor li se aplică aceleași principii precum produselor de mai sus. Există un obicei de a stoca cremele la frigider, deoarece se crede că acestea își vor face mai bine efectul. Cu toate acestea, nu este un lucru dovedit, și nici un lucru recomandat de producători. Este important ca produsele să nu fie supuse la fluctuații de temperatură (frigider/ temperatura camerei/ din nou frigider etc), deoarece astfel chiar ajung să nu mai aibă aceleași proprietăți.

 

Cremele obișnuiesc să aibă o valabilitate de un an, însă este important să nu le mai folosim dacă s-au separat uleiurile din compoziția acestora. Ca pe celelalte produse, este important să le ferim de lumină, oxigen, căldură sau umiditate și să le închidem cât mai bine. Cremele și unguentele Faunus Plant au o valabilitate de 18 luni.

 

Pe măsură ce produsele sunt mai naturale, acestea practic nu au conservanți, astfel că păstrarea lor în mod corect este importantă pentru a ne putea bucura la maximum de beneficiile plantelor și ale remediilor naturiste. Promisiunea Faunus Plant girează mereu pentru produsele 100% naturiste și prelucrate manual, astfel că ne dorim să beneficiați de calitatea acestora la superlativ.

Produse recomandate

Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceaiul și tinctura Siluetus pentru arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă. Cură slăbire 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

127 Reviews
179,40 lei 144,00 lei
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

21 Reviews
224,30 lei 179,00 lei
Pachet Caderea Parului
Pachet Caderea Parului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

45 Reviews
131,70 lei 105,00 lei