🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cu drag, remedii naturiste, pentru tolba lui Moș Nicolae

14:58:23 PM EEST

Cu drag, remedii naturiste, pentru tolba lui Moș Nicolae

Ai lua în calcul să oferi cadouri naturiste de Moș Nicolae?

Remediile din plante pot fi oricând o surpriză plăcută, iar luna cadourilor, un prilej de bucurie să ne arătăm grija și dărnicia pentru cei dragi, să le oferim pe lângă dulciuri și fructe, mici atenții și lucrușoare de care au poate nevoie.

Cadouri naturiste de Moș Nicolae – Idei pentru umplut ghetuțele

Un magazin naturist cum e Faunus Plant reprezintă o sursă de remedii pentru sănătate, cât și pentru îngrijirea corpului. Alegerea lor pe lângă alte cadouri dovedește multă inspirație din partea ”expeditorului”, putând fi daruri de așezat în ghetuțe, apreciate de către ”destinatari”.

Din laboratorul nostru, ies zilnic remedii 100 % naturale, preparate manual de oameni pasionați de minunatul univers al plantelor medicinale și ierburilor aromatice.

Sunt produse certificate internațional, obținute după rețete originale, cu o lungă tradiție în familia Faunus Plant. Printr-o cură adecvată, ajută la prevenirea și la tratarea multor afecțiuni sau la îmbunătățirea unor probleme ce se pot ivi la orice vârstă.

Pentru că DA, ne adresăm tuturor, vârstnici, tineri și copii.

Ne adresăm persoanelor cu boli cronice, unele grave, cât și celor interesați de leacuri naturiste pentru ameliorarea celor mai comune afecțiuni (circulatorii, respiratorii, digestive etc.) sau pentru rezolvarea unor probleme precum slăbirea, detoxifierea, protecția pielii sau combaterea stresului.

Nu în ultimul rând, lista cuprinde produse destinate inclusiv copiilor, așa cum sunt siropurile pentru imunitate și aparatul respirator sau balsamurile de buze protective și regenerante, cu arome chiar pe placul celor mici.

Pentru eficiența lor stau dovadă recenziile clienților noștri minunați, care cu atâta încredere le folosesc și ne răsplătesc, punctual, cu experiențe, păreri și mulțumiri sincere.

Pachetul Festiv – Cadou de Iarnă, o propunere specială pentru un cadou special

De puțin timp, oferta Faunus Plant s-a îmbogățit cu o prezență nouă, disponibilă în acest format doar în preajma sărbătorilor de iarnă.

Inspirați de nevoile tuturor și, mai ales de un moment pe care toată lumea îl așteaptă, Moș Nicolae, ne-am gândit că e bine-venit un pachet care să includă atât remedii pentru maladiile de sezon, cât și pentru îngrijire și relaxare.

Fă o bucurie celor dragi, cumpărând Pachet Raceala, Gripa, un produs anume creat pentru aceste Sărbători!

Produse recomandate

Pachet Raceala, Gripa
Pachet Raceala, Gripa
Pachet Raceala, Gripa

Contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la îmbunătățirea capacității respiratorii.

4 Recenzii
162,30 lei 105,00 lei
Ceai Respiratorus 90g
Ceai Respiratorus 90g
Ceai Respiratorus 90g

Căi respiratorii sănătoase. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator, acesta fiind recomandat în tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

18 Recenzii
19,90 lei
Sirop Respiratorus 200ml
Sirop Respiratorus 200ml

Expectorant, antitusiv, antispastic, antiinflamator, antiseptic. Recomandări: tuse convulsive, spastice şi asmatice, gripe, răceli, bronşite, laringite.

23 Recenzii
24,90 lei
Sirop Vitaminizantus 200ml
Sirop Vitaminizantus 200ml

Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

18 Recenzii
24,90 lei
Tinctura Propolis 20ml
Tinctura Propolis 20ml

INTERN: analgezic, antiinflamator, antimicrobian, antimicotic, antiviral, imunomodulator, antioxidant, antitumoral. EXTERN: cicatrizant, analgezic, antiinflamator, antimicrobian.

22 Recenzii
22,90 lei