🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol
Te Filmezi si Castigi Brand.jpg__PID:f5dbf457-a48f-497a-a8b4-c5212ffd8b3f

Ești mulțumit de Faunus Plant? Filmează-te și câștigă!

Lasă-ne o recenzie video și primești automat un voucher de 150 lei

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Faunus Plant și noi te răsplătim. Vrem să aflăm mai multe. Cum au fost produsele noastre, dacă livrarea a fost rapidă, dacă ai primit informațiile de care ai avut nevoie.

Trimite-ne un video cu părerea ta despre Faunus Plant și primești un voucher de 150 lei.

Vrei să ne trimiți un material video?

Este simplu și rapid!

Urmărește pașii de mai jos:

1. Filmezi cu telefonul un video cu tine în care prezinți cum a fost experiența ta cu Faunus Plant. Video-ul trebuie să îndeplinească criteriile de mai jos, pentru a fi validat.

2. Ne trimiți materialul până la data de 14 aprilie 2024. Poți începe înregistrarea apăsând butonul de mai jos.

Voucherul de 150 de lei  îl vei primi doar dacă materialul video este validat conform criteriilor de mai jos.

! Important !
Prin trimiterea acestor informații ne oferi acordul de a folosi materialul video trimis, alături de prenumele dat, în scopuri de marketing (afișare pe site, promovare prin campanii social media).

Vrei să ne trimiți un material video?

Criterii de eligibilitate

Claritatea sunetului: prezentarea ta să aibă un sunet clar, fără distorsiuni, și să fie complet inteligibilă pentru urmăritori.

Calitatea video: materialul filmat să fie la o rezoluție cel puțin medie, pentru a putea fi vizionat pe orice dispozitiv.

Vizibilitatea brandului Faunus Plant: ne dorim ca în video să exemplifici experiența cu Faunus Plant. În prezentare, să fie folosit numele complet al brandului - Faunus Plant, nu doar „Faunus”.

Coerența prezentării: informațiile din discurs să fie coerente, bine închegate. Cuvintele să fie cât mai clare pentru urmăritori. Acestea trebuie să includă beneficiile pe care le-ai resimțit tu sau cineva drag ție, în urma folosirii produselor. Pentru câteva sfaturi privind discursul, găsești mai jos pe această pagină un scurt ghid.

Lungimea: materialul video filmat să aibă durata minimă de 20 de secunde, și durata maximă de 1 minut și 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, care îndeplinesc criteriile de mai sus.

Conținut propriu: acceptăm doar materiale care aparțin clienților Faunus Plant. Nu vom lua în considerare filmulețe preluate de la alți utilizatori sau realizate cu alt scop. În cazul în care acest lucru nu reiese din video, vom solicita informații suplimentare.

În realizarea materialului video, NU este obligatoriu:

  • să filmezi la rezoluție foarte înaltă; acceptăm materiale filmate la calitate medie, cu telefonul mobil, cât timp nu sunt pixelate sau nu au imagine distorsionată;
  • să filmezi pe orizontală sau verticală; important este ca imaginea să nu fie distorsionată;
  • să folosești efecte vizuale sau să adaugi subtitrare la video;
  • să faci un montaj video complex, dacă ai abilități de editare;
  • să filmezi un video lung; acceptăm lungimi între 20 de secunde și 1 minut 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

Scurt ghid pentru prezentare

Nu trebuie să ai emoții înainte de filmare! Iată un scurt ghid care te poate ajuta. În realizarea discursului pentru video, poți răspunde pe rând la aceste 3 întrebări:

1. Cum te numești.
Exemplu: „Bună, sunt Andreea, și sunt client Faunus Plant”.

2. De ce ai ales Faunus Plant?
Exemplu: „Am ales să cumpăr de la Faunus Plant deoarece am fost impresionată de faptul că au produse naturale, informații detaliate pe site și tratează o gamă mare de afecțiuni.”

3. Cum a fost experiența cu Faunus Plant?
Exemplu: „Comanda a venit foarte rapid. Întrucât am dat comanda telefonic, am primit toate informațiile solicitate și recomandări pentru afecțiunea mea.”

Aceste informații sunt doar exemple pe care le poți folosi. Nu este, însă, obligatoriu să urmezi structura menționată aici.

Ai pregătit un material video?