🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

„Te filmezi și câștigi”

Lasă-ne o recenzie video și primești automat un cupon de 300 lei

Ai cumpărat recent produse Faunus Plant și ai fost mulțumit de rezultate? Este timpul să te răsplătim.

Trimite-ne un video despre beneficiile pe care ți le-au adus remediile noastre și primești un voucher de cumpărături în magazinul nostru online, în valoare de 300 lei, valabil 30 de zile.

Vrei să ne trimiți un material video?

Este simplu să câștigi!

Iată ce trebuie să faci:

1. Filmezi un scurt video în care prezinți cum te-au ajutat pe tine sau pe cei dragi remediile Faunus Plant achiziționate. Video-ul trebuie să îndeplinească criteriile de mai jos, pentru a fi validat.

2. Ne trimiți materialul până la data de 16 octombrie 2023. Poți începe înregistrarea apăsând butonul de mai jos.
Voucherul de cumpărături îl vei primi doar dacă materialul video este validat conform criteriilor de mai jos.

! Important !
Prin trimiterea acestor informații ne oferi acordul de a folosi materialul video trimis, alături de prenumele dat, în scopuri de marketing (afișare pe site-ul Faunus Plant la secțiunea de Recenzii Produse, promovare prin campanii social media).

Vrei să ne trimiți un material video?

Criterii de eligibilitate

Claritatea sunetului: prezentarea ta să aibă un sunet clar, fără distorsiuni, și să fie complet inteligibilă pentru urmăritori.

Calitatea video: materialul filmat să fie la o rezoluție cel puțin medie, pentru a putea fi vizionat pe orice dispozitiv.

Vizibilitatea produselor și a brandului Faunus Plant: ne dorim ca în video să fie afișate produse Faunus Plant, în mod lizibil, pentru a le distinge eticheta. În prezentare, să fie folosit mereu numele complet al brandului - Faunus Plant.

Coerența prezentării: informațiile din discurs să fie coerente, bine închegate. Cuvintele să fie cât mai clare pentru urmăritori. Acestea trebuie să includă beneficiile pe care le-ai resimțit tu sau cineva drag ție, în urma folosirii produselor. Pentru câteva sfaturi privind discursul, găsești mai jos pe această pagină un scurt ghid.

Lungimea: materialul video filmat să aibă durata minimă de 20 de secunde, și durata maximă de 1 minut și 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, care îndeplinesc criteriile de mai sus.

Conținut propriu: acceptăm doar materiale care aparțin clienților Faunus Plant. Nu vom lua în considerare filmulețe preluate de la alți utilizatori sau realizate cu alt scop. În cazul în care acest lucru nu reiese din video, vom solicita informații suplimentare.

În realizarea materialului video, NU este obligatoriu:

  • să apari tu sau o altă persoană în video; acceptăm și materiale în care apare doar unul sau mai multe produse Faunus Plant, cu discurs vocal pe fundal;
  • să apari tu sau o altă persoană în video; acceptăm și materiale în care apare doar unul sau mai multe produse Faunus Plant, cu discurs vocal pe fundal;
  • să filmezi la rezoluție foarte înaltă; acceptăm materiale filmate la calitate medie, cu telefonul mobil, cât timp nu sunt pixelate sau nu au imagine distorsionată;
  • să filmezi pe orizontală sau verticală; important este ca imaginea să nu fie distorsionată;
  • să fie vocea ta cea care prezintă beneficiile produselor achiziționate;
  • să folosești efecte vizuale sau să adaugi subtitrare la video;
  • să faci un montaj video complex, dacă ai abilități de editare;
  • să filmezi un video lung; acceptăm lungimi între 20 de secunde și 1 minut 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

Scurt ghid pentru prezentare

Nu trebuie să ai emoții înainte de filmare! Iată un scurt ghid care te poate ajuta. În realizarea discursului pentru video, poți răspunde pe rând la aceste 3 întrebări:

1. Cum te numești.
Exemplu: „Bună, sunt Andreea, și sunt client Faunus Plant”.

2. De ce ai ales să achiziționezi produsul / produsele Faunus Plant?
Exemplu: „Am ales să cumpăr Gelul Reumaticus / Pachetul Dureri Reumatice și Articulare pentru că simțeam că, de fiecare dată când aveam activitate fizică mai intensă, articulațiile de la mâini mă dureau. M-a atras faptul că aceste produse sunt alcătuite doar din ingrediente naturale, produse prin prelucrare manuală și sunt certificate internațional.”

3. Cum te-a ajutat produsul / te-au ajutat produsele Faunus Plant?
Exemplu: „De când folosesc Gelul Reumaticus / produsele din Pachetul Dureri Reumatice și Articulare, am simțit cum durerea articulațiilor mele s-a ameliorat, și acum pot să mă mișc în voie. Apreciez faptul că gelul se utilizează ușor, prin masarea pielii în zona dureroasă.”

Aceste informații sunt doar exemple pe care le poți folosi. Nu este, însă, obligatoriu să urmezi structura menționată aici.

Vrei să ne trimiți un material video?