🤩 20% Reducere la top produse și pachete! Vezi produse

🤩 Produs Nou 🤩 Am lansat Vitaminizantus Forte Capsule! Vezi produs

Cadoul lunii martie: Unguent cu Gălbenele și Propolis, 100% natural

Cadoul lunii martie: Unguent cu Gălbenele și Propolis, 100% natural

Faunus plant ro Admin |

În luna lui Mărțișor, bucură-te de cadoul Faunus Plant: Unguent cu Gălbenele și Propolis! Este un produs de îngrijire natural, menit să repare probleme ale pielii și s-o pregătească pentru sezonul frumos.

Deja de la primele adieri cu aer de primăvară, ne vine să mai renunțăm la haine multe și groase. Vrem, nu vrem, unele zone ale corpului rămân mai la vedere, poate zone care suferă la propriu din cauza unor inestetisme sau afecțiuni, precum crăpăturile, acneea sau varicele.

Unguent cu Gălbenele și Propolis, pentru o piele fără imperfecțiuni

În martie, Unguentul cu Gălbenele și Propolis ocupă un loc de cinste în vitrina magazinului online Faunus Plant. Date fiind beneficiile pentru țesutul cutanat, este produsul cadou ales să însoțească orice comandă mai mare de 99 de lei.

Unguentul, îmbogățit cu vitamina E, conține extracte naturale din plante prelucrate manual, ale căror proprietăți vin în ajutorul epidermei:

Gălbenele – Au o acțiune protectivă, regenerantă, hidratantă, antiinflamatoare, antibacteriană și emolientă. Ajută la reepitelizarea naturală și la crearea unei bariere împotriva iritațiilor, favorizează elasticitatea țesuturilor și le grăbesc cicatrizarea.

Propolis – Cu proprietăți antioxidante, cicatrizante, emoliente, echilibrante, antimicrobiene și purificante, asigură efecte benefice diverse. Un ingredient renumit printre produsele naturiste de îngrijire, este optim atât pentru pielea deshidratată, cât și cu tendință acneică.

Ceară de albine – Datorită efectelor emoliente, hidratante, protective și emulsionante, devine o prezență utilă în formularea mai multor remedii naturiste Faunus Plant destinate pielii uscate și crăpate, în special a unguentelor.

Rășină de brad – Cu o însemnată activitate antimicrobiană, limitează evoluția unui spectru larg de bacterii și fungi, fiind indicată în tratarea leziunilor cutanate.

Ulei esențial de lavandă – Un excelent cicatrizant, lenitiv, antiseptic și purificant, se folosește adesea în ritualurile pentru îngrijirea pielii sensibile sau cu probleme (acnee, dermatite).

Vitamina E – Ca cel mai potent antioxidant pentru piele, menține elasticitatea țesuturilor și le protejează de acțiunea radicalilor liberi și de factorii care accelerează îmbătrânirea.

Pregătește-ți pielea pentru primăvară!

Toată această combinație de plante și vitamina E este perfectă pentru pielea delicată, uscată și crăpată, îmbunătățindu-i aspectul.

Efectele pozitive se văd și în multe probleme specifice și inestetisme, de la mici iritații, arsuri solare și înțepături de insecte, până la eczeme, dermatite, furuncule, acnee sau varice.

În luna martie, poți primi unguentul nostru gratuit, cu condiția să plasezi o comandă de peste 99 de lei.

Pregătește-ți pielea pentru primăvară! Alege remedii naturiste Faunus Plant în valoare mai mare de 99 de lei, iar noi îți trimitem Unguentul Gălbenele și Propolis cadou!