🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Sănătatea se răplătește! Participă la tombola lunii aprilie și câștigă premii speciale. Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig

În aprilie, te invităm să participi la Tombola Faunus Plant! Te așteaptă următoarele premii:

Premiul 1 - Friteuză cu aer cald Tefal Easy Fry XXL(*) și Voucher Faunus Plant în valoare de 500 de lei

Premiul 2 - Un voucher Faunus Plant în valoare de 500 de lei

Premiul 3 - Un voucher Faunus Plant în valoare de 250 de lei

Cum participi?

1. Plasează una sau mai multe comenzi, indiferent de valoare, în magazinul online www.faunusplant.ro, în perioada 3-30 aprilie.

2. Înscrie-te în lista noastră de newsletter, dacă nu ești deja abonat.

Premiile pe care le meriți

Trei câștigători norocoși se vor bucura de premiile puse la bătaie.

Friteuză cu aer cald Tefal Easy Fry XXL

Obține mereu preparate sănătoase, rapide și fără ulei. Mâncărurile pe care le iubești pot fi pregătite într-o manieră sigură și prietenoasă cu nevoile organismului tău.

Friteuză cu aer cald Tefal Easy Fry XXL este un produs premium, care prăjește, coace și face grătare pe gustul întregii familii cu o cantitate foarte mică de ulei, sau chiar deloc. Poți face o gamă variată de preparate datorită celor 8 programe presetate: cartofi prăjiți, cotlet, creveți, prăjituri, pizza, pește, grătar, coacere. Vasul are dimensiuni mari pentru a satisface întreaga familie. Pentru o utilizare ușoară, aparatul este prevăzut cu panou de control digital.

Fă-ți poftele, dar mănâncă sănătos!

Vouchere cadou Faunus Plant

Voucherele cadou în valoare de 500 lei, respectiv 250 lei, sunt valabile pe viață și pot fi folosite la orice comandă plasată în magazinul online Faunus Plant. Ele se cumulează cu alte reduceri existente pe site la momentul folosirii acestora.

Alege acum remedii certificate internațional, 100% naturale, fără aditivi și conservanți, pentru a preveni și trata o gamă variată de afecțiuni. Oferă atât ție cât și celor dragi cel mai de preț cadou: sănătatea.

Vreau premiile

Când se aleg câștigătorii?

Extragerea va avea loc în data de 1 mai 2023, folosind programul random.org. Doar 3 persoane vor fi declarate câștigătoare ale premiilor puse în joc.

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig

Ajută Iepurașul de Paște să vină cu daruri pentru toată familia!

Sănătatea începe de la o alimentație sănătoasă și remedii naturale! Și ține minte, mai multe comenzi plasate, mai multe șanse la premii.

Intră în concurs