🤩 20% Reducere la top produse și pachete! Vezi produse

🤩 Produs Nou 🤩 Am lansat Vitaminizantus Forte Capsule! Vezi produs

Este timpul pentru detoxifiere!

Este timpul pentru detoxifiere!

Faunus plant ro Admin |

Profită de fiecare zi de relax și ocupă-te de îngrijirea corpului din interior! Eliberează-te de toxine, depurează-te! Astfel, vei preveni stările inflamatorii responsabile de instaurarea unor patologii importante.

De unde nevoia de depurare și detoxifiere?

Când corpul este încărcat cu reziduuri toxice de natură endogenă (rezultatul reacțiilor fizice și chimice din interiorul organismului) sau exogenă (substanțe asimilate din mediul înconjurător și care acționează din exterior), manifestările neplăcute ajung să facă parte din rutină.

Uneori, simți o oboseală accentuată, treci prin stări de balonare sau te confrunți cu variate tulburări digestive ce creează disconfort. În alte cazuri, faci cunoștință cu retenția de apă ori încep să-și facă apariția stările de iritabilitate, deficitele de memorie și de atenție.

Măsurile depurative și detoxifiante te ajută să-ți cureți organele de reziduuri și să neutralizezi activitatea toxinelor endogene / exogene. În acest mod îți vei recupera energia și-ți vei îmbunătăți starea de sănătate, sporind puterea autovindecantă a corpului.

Care sunt regulile de bază pentru o depurare perfectă?

1. Bea apă cu lămâie!

Cu un pahar de apă cu lămâie în fiecare dimineață, contribui la curățarea organismului în mod natural. Stoarce sucul de la o lămâie în puțină apă călduță. Este un gest simplu, care te va ajuta să elimini toxinele și să te hidratezi în cele mai înăbușitoare zile.

2. Alege ingrediente vegetale!

Produsele de origine animală pot cauza fenomene inflamatorii care, slăbind sistemul imunitar, pot declanșa o serie de maladii. Înlocuiește carnea și derivatele din lapte cu alimente de origine vegetală. Iar cu legumele potrivite, nu vei duce lipsă nici de proteine.

3. Scapă de sursele toxice!

Zilnic, fără să îți dai seama, folosești cosmetice în care abundă substanțele nocive, agenții cancerigeni și alte elemente periculoase pentru sănătate, în general. Toate aceste toxine, trecand apoi prin piele, ajung să fie asimilate de organism.

4. Fă cât mai multă mișcare!

Orice activitate fizică este benefică și-ți menține activ tot corpul, inclusiv organele interne. În plus, transpirația facilitează evacuarea toxinelor. Pentru a o stimula și mai mult, după mișcare, continuă cu câteva minute la saună sau cu o baie fierbinte.

Poate că nu am adăugat și ceaiurile din plante medicinale. Însă o vom face chiar acum, invitându-te să de detoxifiezi cu ceaiul Dermatofitus și cu tinctura Detoxifius, excelente remedii împotriva reziduurilor nocive acumulate în corp.