🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Mare Tombolă, Mare Câștig!

Câștigă premiul în valoare de 1500 lei. Mai multe comenzi, mai multe șanse

În februarie, te invităm să participi la Tombola Faunus Plant! Câștigătorul va primi un Multicooker Instant Pot Duo Evo în valoare de 1000 de lei (*) și un voucher cadou în valoare de 500 de lei ce poate fi folosit în magazinul nostru online.

Cum participi?
1. Plasează una sau mai multe comenzi, indiferent de valoare, în magazinul online www.faunusplant.ro, în perioada 1-28 februarie.
2. Înscrie-te în lista noastră de newsletter, dacă nu ești deja abonat.

Ce poți câștiga?

Doar un singur câștigător va fi norocosul care va beneficia de premiul pus la bătaie. 

Multicooker Instant Pot Duo Evo Plus 6 de 1000 lei*

(*)Preț recomandat de producător

De acum, poți economisi până la 70% din timpul alocat gătitului! Astfel câștigi timp prețios pe care să-l petreci cu cei dragi, dar și timp mai mult pentru sănătatea ta.

Multicookerul Instant Pot Duo Evo Plus 6 este un produs premium, lansat în România în 2022. Acesta este cel mai iubit aparat din portofoliul Instant Pot și înlocuiește cu succes oala sub presiune, tigaia pentru sotat, aparatul de gătit cu abur, aparatul de gătit lent, cuptorul cu microunde, oala pentru fiert orez și multe altele. Are 48 de presetări, capacitate de gătire de 5,7 litri și 9 programe automate disponibile la o singură atingere.

Este un aparat de renume mondial, cu tehnologii brevetate și de ultimă generație, ce va fi ajutorul tău de nădejde în bucătărie.

Voucher cadou Faunus Plant de 500 lei

Alături de Multicooker, îți oferim și un voucher cadou în valoare de 500 lei, valabil pe viață, pe care îl poți folosi la orice comandă plasată în magazinul online Faunus Plant. Alege acum remedii certificate internațional, 100% naturale, fără aditivi și conservanți, pentru a preveni și trata o gamă variată de afecțiuni. 

Oferă atât ție cât și celor dragi cel mai de preț cadou: sănătatea.

Vreau premiile

Când se alege câștigătorul?

Extragerea va avea loc în data de 1 martie 2023, folosind programul random.org. Doar o singură persoană va fi declarată câștigătoare a premiului constând într-un voucher cadou plus Multicooker.

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig

Oferă-ți un cadou deosebit de Mărțișor! Multicookerul și voucherul cadou pentru produse te așteaptă.

Sănătatea începe de la o alimentație sănătoasă și remedii naturale! Și ține minte, mai multe comenzi plasate, mai multe șanse la premiu.

Intră în concurs