🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ai glicemia ridicată? Regleaz-o fără medicamente!

14:55:26 PM EEST

Ai glicemia ridicată? Regleaz-o fără medicamente!

Diminuarea valorilor glicemiei devine o necesitate când concentrația glucozei din sânge depășește limitele considerate normale.

Prin valori normale se înțelege 70 – 100 mg / dl (înainte de masă) și 130 – 150 mg / dl (preferabil sub 140 mg / dl) după masă. În rândul persoanelor sănătoase, rareori glicemia coboară sub 70 de unități sau crește peste 140.

Ce indicii pot fi asociate cu hiperglicemia?

Condiția cunoscută ca hiperglicemie, tipică formelor de diabet zaharat, este responsabilă de simptome specifice:

 - Creșterea poftei de mâncare;
 - Senzație permanentă de sete;
 - Gură uscată;
 - Oboseală constantă;
 - Somnolență;
 - Vindecarea lentă a leziunilor cutanate;
 - Piele uscată și prurit etc.

Cum combați hiperglicemia fără medicamente?

Pentru controlarea cantității de zahăr din sânge nu ai nepărat nevoie de medicamente, hiperglicemia putând fi combătută prin câteva măsuri la dispoziția tuturor:

Viață cât mai activă

Glucoza joacă rolul de combustibil pentru organism. Cu cât efortul fizic este mai mare, cu atât corpul va intensifica arderile, cu efecte favorabile asupra glicemiei.

Nu te obligă nimeni să practici un anume sport la nivel agonistic, ci doar să te îndrepți spre activități fizice de tip aerobic măcar 30 de minute pe zi la o intensitate moderată.

Mai multe condimente

Despre condimente se știe că abundă de nutrienți esențiali. Însă puțină lume este la curent cu puterea lor hipoglicemiantă și efectele pozitive în tratarea diebetului.

Consumă de câte ori ai ocazia scorțișoară, cuișoare, ghimbir, ardei iute, turmeric, coriandru, oregano și altele similare. Condiția este să fie integrate în rețete sănătoase, bine echilibrate.

Mai puțini cartofi

Indicele glicemic (IG) descrie capacitatea carbohidraților incluși în alimente de a ridica glicemia. Iar cartofii fac parte din categoria alimentelor cu un IG ridicat.

Dar nu înseamnă să-i excluzi total, ci doar să ai grijă ce tip mănânci și cum îi gătești. De exemplu, cartofii prăjiți au valorile cele mai ridicate. IG se poate scădea fierbându-i în coajă și alegând cartofii noi în locul celor vechi, dacă tot este sezonul lor.

Recomandări

Lista măsurilor prin care poți normaliza glicemia nu se limitează la cele prezentate anterior, dar vom reveni și cu altele. De asemenea, un ajutor de nădejde vine și din partea plantelor medicinale. În acest sens, îți recomandăm remediile cu acțiune hipoglicemiantă din Pachetul Diabet!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei, faunusplant.ro
Pachet Diabet - Reglarea Glicemiei

Hipoglicemiant, astringent, coleretic-colagog.

6 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Gliconormus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Gliconormus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Gliconormus 200ml

Glicemie în limite normale. Extract hidroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandată în diabet zaharat, hiperglicemie.

8 Recenzii
46,00 lei
Magazin naturist, Ceai Gliconormus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Gliconormus 90g, faunusplant.ro
Ceai Gliconormus 90g

Glicemie în limite normale. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

7 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Glicemie normala 180g

Amestec din 9 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la menţinerea nivelului glicemiei în limite normale, fiind recomandat în diabet zaharat, hiperglicemie.

10 Reviews
36,00 lei