🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Balsamuri de buze cu grapefruit: Secretul buzelor revitalizate, protecție de durată

14:57:14 PM EEST

Balsamuri de buze cu grapefruit: Secretul buzelor revitalizate, protecție de durată

După succesul balsamurilor cu uleiuri esențiale de lavandă, mentă, portocală sau cu propolis, am mai adăugat o aromă de citrice: grapefruit. Rezultatul este fabulos: balsam de buze cu grapefruit. De-ți vine să-l mănânci!

Folosirea produselor de îngrijire pentru buze nu ar trebui să depindă de sezon.

Ar trebui să apară în rutina zilnică, îndeosebi în sezonul rece, când vântul și frigul le agresează pe bune. Ele trebuie incluse și în restul zilelor, pentru că o zonă atât de delicată necesită o îngrijire permanentă.

Nu ar trebui să depindă nici de starea reală a buzelor și de felul în care le simți.

Evident, buzele uscate, crăpate, cu pielițe ce se exfoliază, poate sângerânde, au nevoie de și mai multă atenție și de produse care să regenereze țesuturile și totodată să le hidrateze și să le protejeze.

Ei bine, la toate aceste acțiuni, balsamurile noastre de buze se descurcă uimitor de bine, în particular, formula cu ulei esențial de grapefruit.

Balsam de buze cu grapefruit – Revitalizare fructată, efecte garantate

Ne plac extrem de mult citricele și nu stăm pe gânduri să le folosim când e cazul. Ele se regăsesc în variate concentrații, sub forma uleiurilor esențiale, în:

 - Uleiul de masaj energizant (portocală și lămâie);
 - Loțiunea igienizantă pentru mâini (lămâie), de asemenea, un produs nou.

Iar și mai nou, am lărgit paleta cu balsamuri, adăugând și o formulă cu ulei esențial de grapefruit. Produsul este minunat atât ca primă înfățișare, cât mai ales ca efecte și textură.

Ce beneficii oferă noul balsam de buze cu grapefruit?

Beneficiile care fac din produsul nostru o opțiune potrivită chiar și pentru cele mai chinuite și suferinde buze, se datorează ingredientelor încorporate, fiecare cu propriile efecte:

  •  Ulei esențial de grapefruit – Antioxidant, tonifiant, purificant;
  •  Extract de gălbenele – Cicatrizant, regenerant, emolient, hidratant;
  •  Ulei de măsline – Emolient, hidratant, hrănitor, antioxidant, protectiv;
  •  Vitamina E – Antioxidant, calmant, antiinflamator, hidratant;
  •  Ceară de albine – Regenerant, cicatrizant, protectiv, hrănitor, hidratant.

Cu așa ”echipă” de compuși naturali, se justifică de ce balsamul de buze cu grapefruit reușește să:

  • Calmeze iritațiile pielii;
  • Regenereze țesuturile;
  • Accelereze vindecarea;
  • Prevină deshidratarea;
  • Catifeleze și să hidrateze;
  • Asigure o acțiune nutritivă;
  • Creeze un film protectiv;
  • Elimine senzația de uscăciune;
  • Îmbunătățească elasticitatea;
  • Reziste ore-n șir de la aplicare;
  • Combată problemele frecvente ale buzelor.

Ți-ar place să-ți răsfeți buzele cu un balsam de buze cu ulei esențial de grapefruit? Pe lângă toate plusurile înșiruite deja, mai are o textură foarte plăcută și o aromă bestială.

Nu e nevoie să ne crezi pe cuvânt, dar sigur ne vei da dreptate după câteva aplicări ale celui mai nou produs Faunus Plant!

Produse recomandate

Magazin naturist, Balsam Buze Grapefruit 5ml, faunusplant.ro
Balsam Buze Grapefruit 5ml

Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

97 Reviews
19,00 lei
Magazin naturist, Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului, faunusplant.ro
Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

24 Reviews
153,00 lei 122,00 lei
Magazin naturist, Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile, faunusplant.ro
Pachet Slăbire - Silueta Ideală. Ceai și Tinctură pentru arderea grăsimilor, reducerea apetitului și detoxifiere. Eliminǎ excesul de apǎ și contribuie la scǎderea în greutate. Îmbunătățește digestia. Curǎ de 36 zile

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Ajutǎ la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor şi menținerea greutății ,Ajută la îmbunătățirea digestiei și a funcției intestinale ,Contribuie la eliminarea excesului de apă din organism

151 Reviews
210,00 lei 168,00 lei