🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Afecțiunile hepatice: cum să avem grijă de ficatul nostru

14:59:02 PM EEST

Afecțiunile hepatice: cum să avem grijă de ficatul nostru

Ficatul este un organ esențial, responsabil pentru o mulțime de factori din organismul nostru: vitaminele, mineralele, glicogenul, medicamente, hormonii, colesterolul, grăsimile, proteinele și carbohidrații - toate ghidate în corpul nostru de capacitatea ficatului de a sintetiza toate acestea. Pare copleșitor, și de aceea sănătatea acestuia este importantă și merită toată grija noastră.

 

Atunci când ficatul nu funcționează cum trebuie, putem resimți sau observa: 

 • Oboseală
 • O piele iritată
 • Dureri abdominale
 • Ne pierdem pofta de mâncare
 • Greață sau vărsături
 • O culoare închisă a urinei.

   

  Ficatul este responsabil pentru detoxifiere, astfel că atunci când el este afectat, toate celelalte sisteme sunt influențate, de asemenea. Pe lângă paraziții hepatici, el poate fi afectat cronic de tumori, de boli genetice sau congenitale, de transfuzii de sânge.


  Cum îți poți proteja mai bine ficatul?

   

  Dacă simți că ai avut o perioadă în care ai luat foarte multe medicamente, ai băut mai mult alcool ca de obicei, nu ai mâncat fibre sau ai mâncat preponderent grăsimi, atunci poți opta pentru:

   

  Ceaiul Hepatobiliarus

   

  Ceaiurile hepatice tind să aibă un gust amar datorită plantelor care reparatorii ale ficatului, precum anghinarea, cicoarea, păpădia, coada șoricelului și sunătoarea. Toate acestea au funcții de tonic hepatic, hepatoprotector și coleretic-colagog. Acest ultimul lucru înseamnă că ceaiul este adjuvant în contracția vezicii biliare și evacuarea bilei în intestinul subțire.

   

  Tinctura Hepatobiliarus

   

  Concepută din 7 plante medicinale, tinctura are rol adjuvant în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie şi insuficienţă hepatică. Duce la protejarea celulelor hepatice și la funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare. Tonicul hepatic asigură o cură de 12 zile care poate fi continuată ulterior, timp de două - trei luni.  Pentru cei convinși de importanța ficatului asupra stării noastre zilnice, am conceput un pachet cu ambele produse aici.

  Produse recomandate

  Pachet Ficat Sanatos - Afectiuni Hepato-Biliare
  Pachet Ficat Sanatos - Afectiuni Hepato-Biliare
  Pachet Ficat Sanatos - Afectiuni Hepato-Biliare

  Tonic hepatic, hepatoprotector, regenerant a celulelor hepatice, coleretic-colagog.

  10 Reviews
  179,40 lei 144,00 lei
  Ceai Hepatobiliarus 90g
  Ceai Hepatobiliarus 90g
  Ceai Hepatobiliarus 90g

  Ficat sănătos și bilă activă. Amestec compus din 7 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a ficatului şi a vezicii biliare și protejarea celulelor hepatice, fiind recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie şi insuficienţă hepatică.

  12 Recenzii
  19,90 lei
  Tinctura Hepatobiliarus 200ml
  Tinctura Hepatobiliarus 200ml
  Tinctura Hepatobiliarus 200ml

  Ficat sănătos și bilă activă. Extract hiroalcoolic concentrat din 7 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a ficatului şi a vezicii biliare și protejarea celulelor hepatice, fiind recomandată în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie şi insuficienţă hepatică.

  14 Recenzii
  39,90 lei
  Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g
  Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g
  Ceai -Retete Traditionale- Hepatobiliar 180g

  Amestec din 17 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare, fiind recomandat în hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, ciroză hepatică, congestie și insuficienţă hepatică, fiere leneșă, stare de greaţă și vomă, litiază biliară, balonări abdominale, ficat mărit, gură amară.

  13 Recenzii
  30,90 lei
  Tinctura Ghintura 500ml
  Tinctura Ghintura 500ml

  Tonic amar, stomahic, aperitiv, stimulent al sistemului nervos central, stimulent gastric, coleretic-colagog, antipiretic, antimalaric, vermifug.

  7 Recenzii
  60,90 lei