🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Cele mai citite 4 articole Faunus Plant din 2022

11:49:28 AM EET

Cele mai citite 4 articole Faunus Plant din 2022

Cu pași repezi am încheiat cu bine încă un an. Și, așa cum ne place să facem de fiecare dată, ne uităm cu bucurie și recunoștință către ceea ce am putut să realizăm. Am avut grijă de sănătatea noastră și a celor dragi, pentru a ne putea bucura cu zâmbetul pe buze de fiecare zi.

Dorim, cu această ocazie, să îți mulțumim ție, cititorule fidel al blogului Faunus Plant. Ai fost alături de noi și te-ai informat corect cu ocazia fiecărui nou articol pe care l-am publicat. În plus, ai profitat de promoțiile disponibile pentru produsele naturiste de care ai avut nevoie. 

Îți dorim o lectură plăcută și spor la cumpărături în magazinul online Faunus Plant!

Cele mai populare articole printre cititorii fideli Faunus Plant în anul 2022

Știm că sănătatea este cea mai importantă pentru fiecare dintre noi. Și de aceea, la Faunus Plant facem tot posibilul pentru a găsi mereu soluții naturale pentru afecțiunile care pot apărea, fie ele de sezon sau nu. 

Iată care sunt cele mai răsfoite articole de anul acesta. Nu uita de voucherele surpriză din fiecare articol.

Reumatismul: Ce este, cum se manifestă, ce remedii sunt potrivite?

Indiferent de vârstă, reumatismul afectează considerabil viața de zi cu zi. Provenită de la umezeală sau frig, afecțiunea reumatică se manifestă prin dureri în diferite zone ale corpului. Cel mai adesea, este vorba de dureri articulare.

Iar printre tratamentele naturale pentru durerile reumatice se numără gelurile sau unguentele cu efect antiinflamator, pe bază de tătăneasă, urzică sau arnică.

Varicele se pot preveni! 4 măsuri de îmbunătățire a circulației sanguine

Nu doar inestetice, ci și dureroase, varicele afectează un număr mare de oameni, cu precădere femeile. Venele varicoase se caracterizează prin dilatarea venelor subtegumentare.

Din fericire, prevenirea varicelor este posibilă și chiar ușoară. Este important să ai un stil de viață echilibrat și cât mai activ. 

  • Citește și alte sfaturi utile pentru prevenirea varicelor și uită de durerile supărătoare. 

Tratează tiroida cronică autoimună cu soluții naturiste

Atunci când corpul dă semne că ceva nu este în regulă, este important să îl asculți. Dacă sesizezi creșteri bruște în greutate și apariția gușii pronunțate, s-ar putea să fie vorba despre tiroida cronică autoimună.

  • Îți recomandăm să citești despre tiroida cronică autoimună de pe blogul Faunus Plant înainte de a trece pe la medicul specialist pentru un diagnostic corect. 

Leacuri din bătrâni pentru tuse care funcționează

Există o mulțime de medicamente pentru fiecare afecțiune, mai ales pentru răceală sau gripă. Însă cele mai bune tratamente sunt leacurile pentru tuse, realizate din plante naturale sau ierburi terapeutice.

Produsele realizate din ingrediente date de natură te ajută întotdeauna să combați afecțiunile cronice sau gripa sezonieră. Echipa Faunus Plant lucrează doar cu plante aromatice autohtone, din culturi românești, prelucrate manual după rețete transmise din generație în generație și cu efecte dovedite. 

Sănătate și un an nou plin de realizări,

Echipa Faunus Plant.