🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Pregateste-te pentru iarna! Cum iti intaresti imunitatea?

14:55:00 PM EEST

Pregateste-te pentru iarna! Cum iti intaresti imunitatea?

Deși te consideri o persoană care nu se lasă înfrântă de o banală răceală, există și patogeni care te pot ține la pat zile și poate săptămâni întregi.

Pentru a te bucura din plin de sezonul alb, pentru a continua să rămâi o persoană activă, pentru a nu hiberna sub pături de la primii fulgii până o să dea firul ierbii, pregătește-ți din timp sistemul imunitar!

Cum poți întări sistemul imunitar?

Potrivit părerilor unanime ale comunității medicale și științifice, protejarea imunității începe cu adoptarea unui stil de viață sănătos. După ce renunți la obiceiurile nefaste, fiecare organ, aparat și sistem va funcționa mult mai bine.

Optează pentru mâncăruri sănătoase!

Alimentația reprezintă un prim factor care influențează imunitatea. Unele preparate și crudități sunt mai bogate decât altele în nutrienți aliați ai sistemului imunitar:

 - Iaurturi – Sunt bogate în fermenți lactici;
 - Nucifere – Abundă în grăsimi omega 6 și vitamina E;
 - Usturoi – Conține alicină, substanță care combate infecțiile;
 - Citrice – Au o concentrație ridicată de vitamina C;
 - Pește gras – Conține vitamina D și omega 3;
 - Morcovi – Sunt o importantă sursă de beta-caroten.

Lista poate continua...

Folosește-te de potențialul nutrienților!

Pentru accentuarea efectelor benefice ale regimului alimentar, te poți direcționa și spre suplimente. Cele mai eficiente ”arme” sunt vitaminele și mineralele:

 - Vitamina A – Carențele se asociază cu un sistem imunitar slăbit și cu o predispoziție spre maladii infective;
 - Vitaminele din grupul B – Sunt utile în caz de stres, anemie, oboseală. De asemenea, favorizează eficacitatea imunității;
 - Vitamina C – Este principalul imunostimulant, dar și un puternic antioxidant, antiinflamator, antiviral și antibacterian;
 - Vitamina D – Rămâne un factor crucial pentru activarea mecanismului de protecție, în sensul combaterii infecțiilor bacteriene;
 - Vitamina E – Este dotată cu proprietăți antibacteriene și antioxidante. În plus, promovează sinteza anticorpilor;
 - Zincul – Crește cantitatea globulelor albe și anticorpilor. Protejează împotriva virușilor gripali și ameliorează virozele respiratorii;
 - Seleniul – Puternic aliat al imunității, în combinație cu vitamina E, contrastează acțiunea radicalilor liberi și consolidează barierele de protecție.

Fă cât mai multă mișcare!

Poziția activității fizice rămâne indiscutabilă. Atâta timp cât practici un sport sau pur și simplu faci mișcare, imunitatea ta se află în siguranță (chiar dacă nu de 100 %). Condiția este să nu exagerezi, ci s-o faci în maniera echilibrată.

Antrenamentele regulate, la o intensitate moderată, reușesc să mențină în formă organismul și contribuie la accentuarea capacității de contrastare a virușilor înainte ca aceștia să acționeze. În caz contrar, excesele de zel cauzează un stres suplimentar, crescând probabilitatea maladiilor respiratorii (răceli, gripă, tuse, etc.).

Recomandări

Pentru că patogenii abia așteaptă să te doboare, pentru că nu te poți apăra dacă nu iei măsuri chiar de azi, îți propunem remediile Faunus Plant destinate imunității. Acum le găsești fie în varianta pentru copii, fie în cea pentru adulți!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
138,00 lei 104,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Vitaminizantus 200ml

Tinctura compusa · Lichid · 200ml

9 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
23 Reviews
33,00 lei