🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Masaj anticelulitic pentru picioare – Ce ai de facut pentru combaterea inestetismului? (partea I)

14:54:24 PM EEST

Masaj anticelulitic pentru picioare – Ce ai de facut pentru combaterea inestetismului? (partea I)

Masajul anticelulitic se poate dovedi deosebit de eficace în zonele ”cu probleme”, adică pe picioare, pe fesieri și abdomen. Însă celulita, un adevărat coșmar pentru 8 femei din 10, nu ”iartă” nici spatele, nici brațele și nici măcar sânii.

Printre cele mai comune cauze ale inestetismului se numără și retenția de apă. Pentru prevenirea și contrastarea ei poți apela la variate remedii. Unul dintre ele este masajul, o ”rețetă” care te poate salva și de celulită.

Dacă nu ai timp de masaje profesionale pentru picioare sau dacă acestea sunt prea costisitoare pentru tine, poți încerca să te masezi singură. Dar mai întâi alege un produs (loțiune, cremă sau ulei anticelulitic) care înlesnește operațiunea, catifelează pielea și favorizează obținerea rezultatelor.

Pregătirea

Așază-te confortabil pe o canapea sau pe un fotoliu. După ce ți-ai frecat mâinile până se încălzesc, varsă într-o palmă puțină cremă sau loțiune.

Distribuie produsul și în cealaltă palmă, după care întinde-l cât mai uniform pe toată lungimea piciorului, începând de la gleznă, până la zona inghinală.

Planta piciorului

Cu palmele îmbibate de produs, masează mai întâi talpa, de la vârfurile degetelor, spre călcâi, ajutându-te de degetele mari. Mișcările vor fi circulare.

Continuă apoi cu partea superioară a labei piciorului, menținând aceeași direcție (dinspre degete, spre gleznă), după care vei ajunge la călcâi.

Piciorul complet

Cuprinzând cu ambele mâini pulpele, ca și cum ai vrea să întinzi un dres, efectuează un masaj complet, incluzând coapsa și șoldul.

La fiecare mișcare, cu ajutorul degetelor, exercită puțină presiune, care din ce în ce va deveni mai intensă, ca și cum ai frământa.

Apăsarea pulpei

Acum concentrează procedura doar pe pulpă. Poziționează mâinile în așa fel încât degetele mari să apese tibia, iar celelalte să rămână centrate pe gambă.

Repetând aceleași mișcări ascendente (de la periferie, spre inimă), acționează cu fermitate acoperind întreaga suprafață cuprinsă între gleznă și genunchi.

Ciupirea mușchiului

Oprește-te la musculatura gambei. Ciupește zona cu delicatețe, ca și cum ai vrea să te pițigi singură. Mișcările degetelor vor fi perpendicular pe piele.

Lasă-ți mâinile să alunece lin pe toată lungimea pulpei, ca într-o mângâiere. Iar în timp ce le alternezi, palmele trebuie să rămână deschise.

Recomandări

Pentru ca mâinile să nu întâmpine rezistență și pentru accentuarea efectului, folosește un ulei de masaj anticelulitic, o loțiune de corp sau o cremă hidratantă care se întinde cu ușurință.

Produse recomandate

Ulei Masaj Anticelulitic 100ml
Ulei Masaj Anticelulitic 100ml

Cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coada Șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin.

39 Recenzii
26,90 lei
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine.

21 Reviews
224,30 lei 146,00 lei
Gel Variplant 250ml
Gel Variplant 250ml

Efect venotonic, antiedematos și antiinflamator, utilizat pentru stimularea circulației periferice în varice și ameliorarea disconfortului picioarelor obosite, având un conținut ridicat în extracte naturale.

90 Reviews
52,90 lei