🎉 FLASH SALE! Cumpără oricare 2 produse din Gama Colagenus și primești încă un Colagenus Lichid Cadou. Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Masaj anticelulitic pentru picioare – Ce ai de facut pentru combaterea inestetismului? (partea I)

14:54:24 PM EEST

Masaj anticelulitic pentru picioare – Ce ai de facut pentru combaterea inestetismului? (partea I)

Masajul anticelulitic se poate dovedi deosebit de eficace în zonele ”cu probleme”, adică pe picioare, pe fesieri și abdomen. Însă celulita, un adevărat coșmar pentru 8 femei din 10, nu ”iartă” nici spatele, nici brațele și nici măcar sânii.

Printre cele mai comune cauze ale inestetismului se numără și retenția de apă. Pentru prevenirea și contrastarea ei poți apela la variate remedii. Unul dintre ele este masajul, o ”rețetă” care te poate salva și de celulită.

Dacă nu ai timp de masaje profesionale pentru picioare sau dacă acestea sunt prea costisitoare pentru tine, poți încerca să te masezi singură. Dar mai întâi alege un produs (loțiune, cremă sau ulei anticelulitic) care înlesnește operațiunea, catifelează pielea și favorizează obținerea rezultatelor.

Pregătirea

Așază-te confortabil pe o canapea sau pe un fotoliu. După ce ți-ai frecat mâinile până se încălzesc, varsă într-o palmă puțină cremă sau loțiune.

Distribuie produsul și în cealaltă palmă, după care întinde-l cât mai uniform pe toată lungimea piciorului, începând de la gleznă, până la zona inghinală.

Planta piciorului

Cu palmele îmbibate de produs, masează mai întâi talpa, de la vârfurile degetelor, spre călcâi, ajutându-te de degetele mari. Mișcările vor fi circulare.

Continuă apoi cu partea superioară a labei piciorului, menținând aceeași direcție (dinspre degete, spre gleznă), după care vei ajunge la călcâi.

Piciorul complet

Cuprinzând cu ambele mâini pulpele, ca și cum ai vrea să întinzi un dres, efectuează un masaj complet, incluzând coapsa și șoldul.

La fiecare mișcare, cu ajutorul degetelor, exercită puțină presiune, care din ce în ce va deveni mai intensă, ca și cum ai frământa.

Apăsarea pulpei

Acum concentrează procedura doar pe pulpă. Poziționează mâinile în așa fel încât degetele mari să apese tibia, iar celelalte să rămână centrate pe gambă.

Repetând aceleași mișcări ascendente (de la periferie, spre inimă), acționează cu fermitate acoperind întreaga suprafață cuprinsă între gleznă și genunchi.

Ciupirea mușchiului

Oprește-te la musculatura gambei. Ciupește zona cu delicatețe, ca și cum ai vrea să te pițigi singură. Mișcările degetelor vor fi perpendicular pe piele.

Lasă-ți mâinile să alunece lin pe toată lungimea pulpei, ca într-o mângâiere. Iar în timp ce le alternezi, palmele trebuie să rămână deschise.

Recomandări

Pentru ca mâinile să nu întâmpine rezistență și pentru accentuarea efectului, folosește un ulei de masaj anticelulitic, o loțiune de corp sau o cremă hidratantă care se întinde cu ușurință.

Produse recomandate

Magazin naturist, Variplant - Gel 250ml. Extract din plante medicinale cu proprietăți antivarice pentru picioare grele, efect antiinflamator, faunusplant.ro
Variplant - Gel 250ml. Extract din plante medicinale cu proprietăți antivarice pentru picioare grele, efect antiinflamator

Gel · 250ml Reduce senzația de picioare grele și obosite ,Amelioreazǎ simptomele varicelor, senzația de greutate și disconfortul ,Contribuie la întărirea pereților venelor și la îmbunătățirea circulației sanguine

94 Reviews
59,00 lei 50,00 lei