🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Leacuri bătrânești pentru prostată de la Faunus Plant

14:59:44 PM EEST

Leacuri bătrânești pentru prostată de la Faunus Plant

Afecțiuni precum prostata mărită, prostatita sau chiar adenomul de prostată te pun pe gânduri? Cu siguranță, este bine să te documentezi din timp despre toate simptomele și să ai în vedere leacuri băbești pentru prostată. Acestea sunt eficiente și nu au efecte adverse precum medicamentele pentru prostată.

Nu uita că puterea vindecătoare a plantelor medicinale îți stă la dispoziție sub forma tratamentelor naturiste pentru prostată. La Faunus Plant, avem grijă să preparăm cu drag și grijă cele mai bune remedii naturale pentru problemele bărbătești.

Știi cu ce fac casă bună tratamentele naturiste pentru prostată? Cu informațiile de calitate. Așa că ți-am pregătit un articol în care nu doar că vei afla care sunt cele mai bune leacuri bătrânești pe care să le incluzi în dieta ta, ci și ce este prostata, de ce apar problemele ei și cum se manifestă ele.

Ce este prostata?

Prostata este o glandă care aparține exclusiv sistemului reproducător masculin. Aceasta este răspunzătoare de producerea lichidului prostatic, din care este compus lichidul seminal. Forma glandei este asemănătoare cu cea a unei castane, iar dimensiunile sunt asemănătoare. 

Aceasta își încheie dezvoltarea în jurul vârstei de 25 de ani, ajungând la o greutate aproximativă de 20 de grame, cu un diametru de 4 cm. Este formată din:

 • doi lobi laterali,
 • lobul anterior, 
 • lobul posterior, 
 • lobul central.

  Un aspect important de reținut este că prostata se găsește în fața rectului, sub vezica urinară. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt, prostata are un rol important în ceea ce privește ejacularea. Iar afecțiuni precum prostata mărită pot cauza chiar și disfuncții erectile așa cum se întâmplă în cazul ejaculării precoce.

  Dacă ai alte probleme cu potența, nu uita că Faunus Plant ți-a pregătit remedii naturiste potență cu eficiență dovedită, ca să fii pregătit indiferent de situație.

  De ce apar problemele cu prostata

  Din păcate, problemele cu prostata sunt destul de întâlnite la toate categoriile de vârstă. De exemplu, inflamația prostatei, denumită și prostatită, poate apărea și la bărbații tineri. 

  Însă există anumiți factori de risc pe care trebuie să-i știi:

  • vârsta – odată ce înaintezi în vârstă, șansele de a avea probleme cu prostata cresc cu până la 50%,
  • factori genetici – dacă ai pe cineva în familia ta care a avut sau are probleme cu prostata, sunt șanse mai mari să dezvolți și tu, 
  • consumul excesiv de alcool sau tutun – aceste vicii pot declanșa dureri de prostată, precum și alte afecțiuni asociate.

   Cum se manifestă problemele cu prostată

   Ca să recunoști problemele cu prostata, e indicat să știi cum se manifestă acestea. Astfel, poți să le previi rapid cu ajutorul tratamentelor naturiste pentru prostată. 

   Uite o listă de simptome pe care să le iei în considerare:

   • usturimea la urinare,
   • jetul slab al urinei,
   • urinarea frecventă, mai ales în timpul nopții,
   • senzația constantă că vezica ta nu este golită complet,
   • sânge în urină.

    Pe lângă simptomele care pot anunța probleme cu prostata, învață cum să recunoști și să tratezi infecțiile urinare.

    Leacuri bătrânești pentru prostată 

    Ai aflat ce este prostata, care sunt factorii de risc pentru probleme cu prostata și cum se manifestă. Te întrebi cum poți preveni aceste afecțiuni? Simplu, prin leacuri bătrânești. 

    Tratamentele naturiste pentru prostată de la Faunus Plant previn prostatita sau inflamația prostatei și adenomul de prostată, adică umflarea lobului central, precum și alte probleme. 

    Ceaiurile, tincturile, precum și pachetul Prostată Sănătoasă sunt remedii naturiste 100% naturale, cu tradiție, certificate  internațional, care te ajută să previi și să tratezi anumite probleme cu prostata.

    Află care sunt remediile naturiste pe care le poți lua pentru susținerea bunei funcționări a aparatului reproducător masculin. 

    Ceai pentru prostată, remediu natural de la Faunus Plant

    Ceaiurile pot fi ajutorul tău cel mai de preț, indiferent de afecțiunea pe care o ai, acestea fiind cele mai întâlnite tratamente cu plante pentru tratarea prostatei.

    În acest caz, consumul ceaiului pentru prostată Prostatus, cu un amestec compus din 4 plante medicinale cultivate cu grijă și atenție, contribuie la funcționarea normală a prostatei. În plus, infuzia din plante aromatice previne și celelalte afecțiuni amintite mai sus.

    Un alt ceai pentru prostată cu proprietăți antiinflamatoare și antiseptice este ceaiul Rețete Tradiționale, care ajută la menținerea normală a funcției urinare.

    Toate ceaiurile de la Faunus Plant sunt obținute prin prelucrare manuală. Lucrăm numai cu loturi mici pentru ca tu să te bucuri din plin de efectele binefăcătoare ale plantelor medicinale.

    Tincturi pentru prostată

    Pe lângă ceaiurile pentru prostată, un alt tratament cu plante pentru prostată sunt tincturile. Extractele hidroalcoolice reduc inflamațiile la nivelul prostatei și mențin sănătatea glandei.

    Tinctura Prostatus este compusă din 4 plante medicinale, recunoscute pentru prevenirea problemelor:

    • pufuliță cu flori mici, 
    • ghimpe,
    • coada-calului, 
    • merișor.

     Pe lângă tinctura Prostatus, mai poți folosi pentru menținerea sănătății prostatei și tinctura Ghimpe, recomandată și în afecțiuni precum litiază renală sau prostatită, precum și tinctura Ienupăr și tinctura Urzică.

     Adaugă pe listă aceste leacuri bătrânești pentru prostată pentru ca afecțiunile specific masculine să nu te ia prin surprindere. În plus, nu uita de pachetul Rinichi Sănătoși.

     Te invităm să vizitezi magazinul online Faunus Plant și să încerci tratamentele naturiste pentru menținerea sănătății prostatei, transmise din generație în generație.

     Produse recomandate

     Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale
     Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale
     Pachet Rinichi Sanatosi - Afectiuni Renale

     Diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator, uricozuric (creşte eliminarea acidului uric prin urină), antidiareic, antibacterian, depurativ.

     6 Reviews
     179,40 lei 144,00 lei
     Pachet Prostata Sanatoasa
     Pachet Prostata Sanatoasa
     Pachet Prostata Sanatoasa

     Contribuie la funcționarea normală a prostatei, fiind adjuvant în prostatită, adenom de prostată.

     5 Recenzii
     179,40 lei 144,00 lei
     Ceai Prostatus 90g
     Ceai Prostatus 90g
     Ceai Prostatus 90g

     Prostată sănătoasă. Amestec compus din 4 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a prostatei, fiind recomandat în prostatită și adenom de prostată.

     5 Recenzii
     19,90 lei
     Tinctura Prostatus 200ml
     Tinctura Prostatus 200ml
     Tinctura Prostatus 200ml

     Prostată sănătoasă. Extract hidroalcoolic concentrat din 4 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a prostatei, fiind recomandată în prostatită și adenom de prostată.

     10 Recenzii
     39,90 lei
     Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g
     Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g
     Ceai -Retete Traditionale- Prostata 180g

     Amestec din 7 plante medicinale realizat după o rețetă tradițională, care contribuie la funcționarea normală a prostatei, fiind recomandat pentru prostatită, adenom de prostată, litiază prostatică, micțiuni nocturne frecvente.

     19 Recenzii
     30,90 lei
     Tinctura Ghimpe 200ml
     Tinctura Ghimpe 200ml

     Cicatrizant, decongestiv, antiinflamator, dezinfectant.

     3 Recenzii
     32,90 lei
     Tinctura Ienupar 500ml
     Tinctura Ienupar 500ml

     Diuretic, stomahic, depurativ, antiinflamator.

     4 Recenzii
     60,90 lei
     Tinctura Urzica 200ml
     Tinctura Urzica 200ml

     Depurativ de bază, diuretic cu eliminare masivă de acid uric, declorurant, expectorant, antitusiv, antidiabetic, astringent, antidiareic, antihemoragic, tonic general, cicatrizant.

     8 Reviews
     32,90 lei