🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Imunitate slăbită? Cum întărim imunitatea copiilor

14:59:16 PM EEST

Imunitate slăbită? Cum întărim imunitatea copiilor

Începutul anului școlar începe în forță, iar cel mic e cu gândul doar la reîntâlnirea cu prietenii. Pe cât e de mare bucuria lui în primele zile de școală, pe atât de mare trebuie să fie grija ta pentru imunitatea lui.

Ai observat și tu că imediat cum îți duci copilul la grădiniță sau la școală riscul de a răci crește semnificativ? Dacă ești în căutare de metode cât mai diverse pentru a-l proteja de viroze, atunci ai ajuns în locul potrivit. În articolul de astăzi am vorbit despre ce să dai copiilor pentru imunitate.

Mediul aglomerat din sala de clasă sau un alt coleg care prezintă simptome de răceală sunt printre cauzele care duc cel mai des la îmbolnăvirea copiilor.

Cum îi putem feri pe cei mici de răceli

De ce sunt cei mici mult mai sensibili în mediul comunitar? Pentru că, de obicei, virozele se transmit pe calea aerului. Cu alte cuvinte, e suficient ca prietenul cel mai bun al copilului tău să vină la școală cu nasul înfundat și să strănute.

Așadar, ce măsuri poți lua pentru a-i fortifica imunitatea? Uite 4 aspecte esențiale pe care să le iei în calcul:

  1. Alimentația copilului – ai grijă să îl hrănești cu alimente bogate în vitamine și minerale care fac față cu brio atacurilor virusurilor și bacteriilor;
  2. Îmbrăcămintea celor mici trebuie să fie adecvată sezonului – toamna temperaturile scad, iar diferențele dintre momentele zilei sunt destul de mari. O geacă sau un pulover mai gros ajută mereu în pauze sau orele de după școală.
  3. Administrează-i suplimente alimentare naturale, de calitate, care contribuie la întărirea imunității la copii.
  4. Sportul trebuie inclus în programul zilnic, deoarece exercițiile fizice întăresc sistemul imunitar.

    Mai departe, am vorbit despre cum poți să-ți protejezi micuțul printr-o alimentație echilibrată și ce suplimente naturale pentru imunitate îi poți introduce în dietă.

    Alimente pentru pitici sănătoși în orice anotimp

    Te-ai săturat ca cel mic să răcească imediat ce începe școala sau grădinița? Atunci întărește-i sistemul imunitar cu ajutorul unor meniuri bogate în alimente pline de vitamine și nutrienți.

    În primul rând, asigură-te că mănâncă toate cele 3 mese principale din zi. Apoi, este recomandat să îi pregătești de fiecare dată mâncarea proaspătă, fără supe reîncălzite, dulciuri în exces sau prăjeli.

    Fructele și legumele rămân pe primul loc atunci când vine vorba despre o alimentație sănătoasă. Ai grijă să nu lipsească din meniu citricele, carnea în cantități moderate și preparată cu cât mai puțină grăsime, peștele sau broccoli.

    Suplimente alimentare care întăresc imunitatea copiilor

    Dacă te-ai asigurat că pe lângă o alimentație echilibrată, copilul tău face și mișcare suficientă, atunci mai ai un aliat împotriva răcelilor. Suplimentele alimentare naturale.

    De ce să apelezi la suplimente? Pentru că au o concentrație mai mare de vitamine și nutrienți față de ce poate asimila corpul doar din alimentație. Iar efectele benefice se resimt în special atunci când suplimentele sunt naturale și de calitate. În cazul lor sintetizarea vitaminelor și nutrienților se face mai rapid tocmai pentru că sunt mult mai curate și lipsite de adaosuri. 

    Cum știi că alegi suplimente eficiente pentru întărirea imunității? Ia în considerare următoarele elemente:

    • calitatea produselor;
    • certificările obținute de firma producătoare;
    • eticheta „curată”, adică fără aditivi.
    • prelucrare manuală, de oameni pricepuți.

      Dar, pentru a fi ferit de orice răceală, și imunitatea ta este importantă. Așa că, ia în considerare câteva soluții naturiste și pentru tine.

      Iată sugestiile noastre pentru un an școlar fără griji!

      Pachetul vitaminizant pentru imunitatea copiilor

      Conținutul cu 4 sticluțe de sirop pentru imunitatea copiilor este ideal pentru creșterea rezistenței organismului celui mic în fața răcelilor.

      Cătina din compoziție conține o cantitate importantă de vitamina C, măceșele, urzica și echinacea aduc numeroase alte efecte benefice precum:

      • prevenirea răcelii și a gripei, echinacea fiind cea care creează o barieră pentru imunitate;
      • lupta împotriva anemiei, dusă în special de urzica din compoziție;
      • energizarea organismului;
      • protejarea împotriva oboselii;
      • acoperirea carențelor de vitamine din corp;
      • stimularea poftei de mâncare.

        Aroma intensă, naturală, este pe placul copiilor, așadar administrarea va fi ușoară.

        Pachetul pentru imunitatea celor mici conține doar produse cu ingrediente naturale, procesate manual. Ele sunt obținute din plante medicinale de calitate, cultivate în România și sunt certificate internațional.

        Pachetul vitaminizant pentru imunitatea adulților

        Oferă-i un exemplu bun celui mic și începe o cură cu tinctura Vitaminizantus. Echinacea, măceșele sau frunzele de urzică întăresc rezistența în fața virozelor și mențin în formă toți membrii familiei.

        Pachetul pentru imunitate conține 4 sticle de tinctură 100% naturală, obținută în laboratoarele cu tradiție Faunus Plant. 

        Pune sănătatea întregii familii pe primul loc, cu produse naturiste care îi mulțumesc pe toți, de la mic, la mare!

        Produse recomandate

        Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
        Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant

        Pachetul conține 3 siropuri Vitaminizantus cu Miere și Propolis. Acestea contribuie la stimularea imunității copiilor, creșterea rezistenței organismului la boli, acoperirea carențelor de vitamine, depurare și tonifiere generală. Extractul concentrat de fructe și plante medicinale combat răceala și gripa. Mierea și propolisul protejează împotriva virusurilor, oferind totodată un gust plăcut, ușor de tolerat de către copii.

        10 Reviews
        144,00 lei 115,00 lei
        Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
        Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

        Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

        6 Recenzii
        138,00 lei 110,00 lei
        Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Tinctura Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Vitaminizantus 200ml

        Vitamine pentru creșterea imunității. Extract hidroalcoolic concentrat din Cătină, Echinacea, Măceșe și Urzică cu efecte puternic vitaminizante și tonifiante, conceput special pentru întărirea sistemului imunitar.

        9 Reviews
        46,00 lei
        Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
        Sirop Vitaminizantus 200ml

        Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

        23 Reviews
        33,00 lei