🎁 1+1 CADOU la gama Unguente și Geluri. Profită de ofertă. Stoc limitat!

🎁 Transport Gratuit + Balsam buze Propolis CADOU la comenzi de peste 149 Lei!

🎁 Participă și tu la Marea Tombolă! Câștigă premii în valoare de 1500 de lei.

Coșul dvs. este gol

Ce spune fata despre tine? – Cum sa identifici caracterul unei persoane?

14:53:33 PM EEST

Ce spune fata despre tine? – Cum sa identifici caracterul unei persoane?

Despre personalitate se spune că stă scrisă chiar pe față… Și asta pe bună dreptate…

Pornind de la forma ochilor, a buzelor sau a nasului, se pot creiona trăsăturile de caracter. În societatea în care trăim, bazată pe comunicare, toate aceste detalii se dovedesc deosebit de utile pentru identificarea laturilor nevăzute din caracterul unei persoane.

Dar cu toate că nu întotdeauna astfel de ”amănunte” pot fi generalizate, în linii mari sunt aceleași.

Ochii

Ochii… primul lucru pe care îl privim la ceilalți… uneori fără să ne dăm seama…

Dacă ochii sunt mari și luminoși, atunci persoana din fața noastră este destul de receptivă și de curioasă, este atrasă noutății și are o mentalitate deschisă. O astfel de personalitate este foarte apreciată în disciplinele bazate pe comunicare.

Dacă ochii sunt mai de grabă mici și adânciți în orbite, avem de-a face cu o persoană nu foarte emotivă. Ochii mici sunt ”simptomul” meticulozității, preciziei și concentrării, dar în același timp caracterizează indivizii puțin deschiși în fața noutăților.

Buzele

Buzele… în relațiile de cuplu, sunt mai importante decât ochii…

Buzele cărnoase descriu o persoană plină de senzualitate, mereu în căutare de plăceri carnale. Înseamnă multă încredere de sine și în ceilalți, un caracter energic, deschis în fața schimbărilor. Dar totodată înseamnă și o spontaneitate debordantă, care în certe situații, se transformă în defect.

În schimb, buzele subțiri caracterizează de regulă persoanele ceva mai reținute din punctul de vedere al sexualității.

Însă cum caracterul nu ține doar de astfel de ”detalii”, nu te demoraliza! Persoanele cu buze subțiri, se pot mândri cu o personalitate puternică, fiind în măsură să ia deciziile rapid.

Nasul

Nasul… fiecărei fizionomii îi corespunde un model…

În general, nasul mic este asociat cu timiditatea, sensibilitatea și amabilitatea, trăsături care adeseori duc la adoptarea unei atitudini defensive. ”Proprietarii” sunt destul de introvertiți, dar iubesc munca și se concentrează mai degrabă pe calitate decât pe cantitate.

Un nas lung descrie o personalitate activă și hotărâtă, cu un interes special față de schimbare. ”Deținătorii”, mari aventurieri, dar totodată și încăpățânați, sunt atrași de activitățile noi și de călătorii. Aceștia pot fi însă destul de imaturi în relații și puțin satisfăcuți de propria realitate.

Posesorii unui nas acvilin sunt caracterizați de un farmec și de un entuziasm, se poate spune molipsitor. Deosebit de carismatici, aceștia se bucură de calități precum blândețea, corectitudinea și imparțialitatea, dar de multe ori se lasă influențați de aparențe.

Pe baza acestor informații, nu-ți rămâne decât să te așezi în fața unei oglinzi și să verifici câte dintre ele ți se potrivesc. Sau analizează-ți prietenii, cunoștințele și încearcă să identifici câteva dintre părțile secrete pe care le ascunde caracterul lor.

Produse recomandate

Pachet Slabire - Silueta Ideala
Pachet Slabire - Silueta Ideala
Pachet Slabire - Silueta Ideala

Favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism și contribuie la scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare.

66 Recenzii
158,40 lei 126,50 lei
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii
Pachet Varice - Afectiuni Circulatorii

Elimină disconfortul de la nivelul picioarelor, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la protejarea și regenerarea vaselor sanguine capilare, astfel încât varicele să nu îți provoace stări neplăcute și să te simți mai bine. Suficient pentru 36 zile

14 Recenzii
196,30 lei 157,50 lei
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene
Pachet Tiroida Sanatoasa - Afectiuni Tiroidiene

Pachetul Tiroidă Sănătoasă, conceput pentru o cură de 36 de zile, vă va ajuta la funcționarea glandei tiroide și la normalizarea secreției hormonilor tiroidieni, fiind un real ajutor și în cazul hiper și hipotiroidiei.

41 Recenzii
179,30 lei 143,50 lei