🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri de Crăciun naturiste

14:59:30 PM EEST

Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri de Crăciun naturiste

Luna cadourilor și a bunătății este aici. Chiar dacă majoritatea magazinelor se luptă pentru a-ți câștiga atenția cu daruri care de care mai spectaculoase, noi ne-am gândit să-ți prezentăm astăzi o variantă practică de cadouri de Crăciun.

Arată-le celor dragi cât de mult ții la ei cu produse bune pentru sănătatea lor. Ți-am pregătit o listă cu soluții naturiste pentru bunăstarea întregii familii. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și pune-le sub brad persoanelor iubite cadouri  inedite.

Inspirație din natură de cadouri pentru femei

Mirosul de cozonaci din casă se datorează lor. Femeilor din viața ta. Fie că este soția, mama, bunica sau colega de serviciu, toate merită să se bucure din plin de luna decembrie. În fiecare an au primit bijuterii, haine, cosmetice. 

Cum ar fi ca anul acesta să găsească sub brad produse naturiste care au grijă de sănătatea lor? Echipa Faunus Plant ți-a pregătit remedii naturiste cu tradiție de generații. Uite două idei care le-ar aduce zâmbetul pe buze:

    Balsamurile obținute prin procesare 100% manuală a plantelor hidratează intens buzele în zilele reci de iarnă. Iar uleiurile sunt ideale pentru o seară relaxantă. 

    Desigur, ceaiurile din plante naturale sunt perfecte pentru întărirea imunității în sezonul specific răcelilor și gripei. 

    Produse naturiste pe care le poți transforma în cadouri pentru bărbați de Crăciun

    Nici bărbații nu sunt mai prejos. În decembrie, oboseala de peste an se simte și mai intens. Arată-le grija ta pentru ei cu produse naturiste care ameliorează stările depresive și reduc stresul oxidativ.

    Tincturile compuse pe bază de valeriană, salvie sau lavandă sunt potrivite pentru relaxarea sistemului nervos. 

    Și pentru că bărbații din viața ta au nevoie de putere, îngrijește-te de imunitatea lor. Pachetul Vitaminizantus este potrivit pentru fortificarea sistemului imunitar în sezonul rece, dar și în restul anului. Pachetul conține 4 tincturi Vitaminizantus care:

    • reduc riscul de apariție al răcelilor și gripelor;
    • cresc rezistența organismului în fața virusurilor și bacteriilor;
    • ajută organismul să se vindece mai rapid în cazul unei răceli sau gripe.

      Cătina, măceșele și echinacea luptă pentru a-ți menține organismul în cea mai bună formă.

      Un strop de sănătate cadou pentru copilul tău

      Pe lângă jucăriile pe care le cumperi pentru cel mic, nu uita cât este de important ca el să fie sănătos. Cum întărești imunitatea copiilor?

      Simplu. Cu ajutorul plantelor din jurul nostru. Am adunat cătina bogată în vitamina C, măceșele, urzica și echinaceea și le-am pus în Siropul Vitaminizantus.

      Așază sub pomul de Crăciun Pachetul Vitaminizantus pentru cei mici și ajută-le organismul să lupte împotriva răcelii și gripei.

      Sau dăruiește-le un ceai din plante românești, culese și uscate cu grijă pentru tine și familia ta. În zilele de vacanță, copilul se va bucura de o ceașcă de ceai cald, care îi dă energie și poftă de viață.

      Idei de cadouri de Crăciun pentru părinți

      Și cum Crăciunul înseamnă familie, părinții tăi merită și ei cadouri care să exprime dragostea ta pentru ei. Vârstele înaintate vin la pachet cu afecțiuni care pot fi tratate pe cale naturală

      Spre exemplu, reumatismul se combate cu remedii naturiste. Pe toate le găsești în catalogul nostru, în pachetul Reumaticus. Ele au efect antiinflamator și diminuează durerile de oase și articulații. Pachetul varice este o idee inspirată pentru cei care au probleme cu circulația.

      Dacă vreunul dintre părinții tăi are probleme cu glanda tiroidă, ajută-i cu tratamente naturiste pentru tiroida autoimună. Și exemplele pot continua. Desigur, așa cum te-am obișnuit, te așteptăm cu remedii naturiste, după rețete tradiționale, în oferta noastră de Crăciun. 

      Coșuri cadou de Crăciun cu produse naturiste

      Prin supermarketuri, în perioada sărbătorilor de iarnă, rafturile sunt pline de coșuri cadou de Crăciun. Poți face și tu un astfel de coș de unul singur. Dar nu cu produse alimentare, de care oricum te saturi după mesele festive, atât de populare în preajma sărbătorilor de iarnă. Folosește soluții naturale benefice pentru toți membrii familiei. 

      Intră în catalogul Faunus Plant și descoperă cele mai vândute produse naturiste. Comandă-le pe cele potrivite pentru persoanele dragi ție și fă-le o bucurie de Crăciun.

      Produse recomandate

      Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti, faunusplant.ro
      Pachet Vitaminizant - Imunitate Adulti

      Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ.

      6 Recenzii
      138,00 lei 76,00 lei
      Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant, faunusplant.ro
      Pachet Vitaminizant - Imunitate Copii. Siropuri cu Miere și Propolis pentru întărirea imunității și recuperare după viroză, răceală și gripă. Concentrație mare de vitamine, cu efect tonifiant și energizant

      Pachetul conține 3 siropuri Vitaminizantus cu Miere și Propolis. Acestea contribuie la stimularea imunității copiilor, creșterea rezistenței organismului la boli, acoperirea carențelor de vitamine, depurare și tonifiere generală. Extractul concentrat de fructe și plante medicinale combat răceala și gripa. Mierea și propolisul protejează împotriva virusurilor, oferind totodată un gust plăcut, ușor de tolerat de către copii.

      10 Reviews
      144,00 lei 79,00 lei
      Magazin naturist, Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin, faunusplant.ro
      Ulei Masaj Anticelulitic 100ml. Acțiune Naturală împotriva Celulitei. Extracte de Iederă și Cimbrișor, Uleiuri Esențiale de Salvie și Rozmarin

      Cu acțiune benefică împotriva celulitei. Conține extracte de Iederă, Cimbrișor, Coada Șoricelului și uleiuri esențiale de Salvie și Rozmarin.

      60 Reviews
      32,00 lei 24,00 lei
      Magazin naturist, Ulei Masaj Energizant 100ml, faunusplant.ro
      Ulei Masaj Energizant 100ml

      Cu acțiune energizantă și revigorantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Portocale și Lămâie.

      57 Reviews
      32,00 lei 24,00 lei
      Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
      Ulei Masaj Relaxant 100ml

      Cu acțiune relaxantă și reconfortantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Lavandă și Ylang-ylang.

      58 Reviews
      32,00 lei 24,00 lei
      Magazin naturist, Balsam Buze Propolis 5ml. Protejeazǎ şi hidrateazǎ intens buzele crǎpate. Extractul de gǎlbenele şi vitamina E regenerează pielea uscată. Protejează împotriva efectelor factorilor externi, faunusplant.ro
      Magazin naturist, Balsam Buze Grapefruit 5ml, faunusplant.ro
      Balsam Buze Grapefruit 5ml

      Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

      97 Reviews
      19,00 lei 14,00 lei
      Magazin naturist, Balsam Buze Lavanda 5ml, faunusplant.ro
      Balsam Buze Lavanda 5ml

      Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

      99 Reviews
      19,00 lei 14,00 lei
      Magazin naturist, Balsam Buze Menta 5ml, faunusplant.ro
      Balsam Buze Menta 5ml

      Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

      98 Reviews
      19,00 lei 14,00 lei
      Magazin naturist, Balsam Buze Portocale 5ml, faunusplant.ro
      Balsam Buze Portocale 5ml

      Protejează, hidratează și catifelează buzele într-o manieră naturală.

      97 Reviews
      19,00 lei 14,00 lei