🤩 20% Reducere la top produse și pachete! Vezi produse

🤩 Produs Nou 🤩 Am lansat Vitaminizantus Forte Capsule! Vezi produs

5 Sfaturi de supraviețuire la Sărbători: Cum le treci fără regrete și kilograme în plus?

5 Sfaturi de supraviețuire la Sărbători: Cum le treci fără regrete și kilograme în plus?

Faunus plant ro Admin |

Cum să nu te îngrași de Sărbători e o chestiune care nu te privește doar pe tine, ci pe majoritatea care se luptă cu eterna problemă a poftelor și kilogramelor. Nu că ar fi aceasta o consolare…

Cum să NU te îngrași de Sărbători în 5 pași simpli?

În maratonul caloric ce va ține până după Sfântul Ion, nu vei mai privi cu nepăsare cum greutatea ta continuă să crească nestingherită.

De asta dată vei spune STOP! Vei lua atitudine înainte să fie prea târziu și să te prăbușești sub greutatea propriilor remușcari.

Nu te complace cu ”inamicul” în casă

Adică nu păstra ”tentațiile” la-ndemână. Trecut Crăciunul, dacă ți-au rămas bunătăți, nu te îndopa cu ele doar ca să nu le arunci. Congelează-le pentru mai târziu sau donează-le nevoiașilor. Procedează la fel cu fiecare zi de sărbătoare.

Nu ieși niciodată cu stomacul gol

Probabil ai mâncat exagerat, dar nimic nu justifică săltarea unei mese. Nu de alta, dar riști să consumi mai mult la următoarea. Totodată, ieșind din casă pe nemâncate, în așteptarea mesei, vei ajunge să ronțăi tot felul de bombe calorice.

Între ocazii, optează pentru cumpătare

Nimeni nu se îngrașă după 2 zile de abundență calorică, însă după 2 săptămâni ar putea exista modificări semnificative. Iată de ce este indicat ca măcar între o sărbătoare și alta să ții poftele în frâu și să optezi pentru alimente lejere.

Obișnuiește-te cu porții mici

Nu trebuie să rămâi simplu spectator în fața atâtor tentații culinare. Însă poți recurge la așa-zisul as din mânecă. Micșorează porțiile fără să ceri suplimente. Poți gusta / mânca practic orice, dar cu reținere, nu ca și cum ar veni mâine potopul.

Exagerează cu mai multă apă

În momente de festin, când există tendința de a mânca prea mult, este chiar recomandat să se bea apă în plus. Pe de o parte, de multe ori, senzația de foame se confundă cu cea de sete. Pe de alta, apa facilitează eliminarea toxinelor din corp.

Acestea nu sunt singurele trucuri despre cum să nu te îngrași de Sărbători… Mai urmează! We’ll be back!

Dar până la următoarea noastră întâlnire săptămânală, poate îți faci de rând să te pregătești de pe acum pentru ce va fi ”după”, când vei avea nevoie să scapi de niște toxine.

Ca să nu mai cauți remedii, îți propunem câteva dintre produsele noastre, anume ceaiul Dermatofitus și tinctura Detoxifius. Sau și mai bine ia-le împreună, așa cum se găsesc în Pachetul Detoxifiere!