🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Ai cumpărat produse Colagenus? Te filmezi și câștigi

Lasă-ne o recenzie video și primești automat un produs din gama Colagenus, la alegere!

Ai cumpărat recent produse cu colagen de la Faunus Plant și ai fost mulțumit de rezultate? Este timpul să te răsplătim.
Trimite-ne un video despre beneficiile pe care ți le-au adus remediile noastre și primești un produs din gama Colagenus GRATUIT, la alegere.

Vrei să ne trimiți un material video?

Este simplu să câștigi!

Află ce trebuie să faci:

1. Filmezi cu telefonul un video în care prezinți cum te-au ajutat pe tine sau pe cei dragi remediile cu colagen achiziționate. Video-ul trebuie să îndeplinească criteriile de mai jos, pentru a fi validat.

2. Ne trimiți materialul până la data de 12 ianuarie 2024. Poți începe înregistrarea apăsând butonul de mai jos.
Produsul cu colagen îl vei primi doar dacă materialul video este validat conform criteriilor de mai jos.

Începe acum

! Important !
Prin trimiterea acestor informații ne oferi acordul de a folosi materialul video trimis, alături de prenumele dat, în scopuri de marketing (afișare pe site-ul Faunus Plant la secțiunea de Recenzii Produse, promovare prin campanii social media).

Vrei să ne trimiți un material video?

Criterii de eligibilitate

Claritatea sunetului: prezentarea să aibă un sunet clar, fără distorsiuni, și să fie complet inteligibilă pentru urmăritori.

Calitatea video: să fie la o rezoluție cel puțin medie, pentru a putea fi vizionat pe orice dispozitiv.

Vizibilitatea produselor și a brandului Faunus Plant:
ne dorim ca în video să fie afișate produse cu colagen Faunus Plant, astfel încât eticheta să fie lizibilă. În prezentare, să fie folosit numele complet al brandului - Faunus Plant, nu doar „Faunus”.

Coerența prezentării: informațiile din discurs să fie coerente, bine închegate, cât mai clare pentru urmăritori. Acestea trebuie să includă beneficiile pe care le-ai resimțit tu sau cineva drag ție, în urma folosirii produselor.

Lungimea: materialul video filmat să aibă durata minimă de 20 de secunde, și durata maximă de 1 minut și 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, care îndeplinesc criteriile de mai sus.

Conținut propriu: acceptăm doar materiale care aparțin clienților Faunus Plant. Nu vom lua în considerare filmulețe preluate de la alți utilizatori sau realizate cu alt scop. În cazul în care acest lucru nu reiese din video, vom solicita informații suplimentare.

În realizarea materialului video, NU este obligatoriu:

  • să filmezi la rezoluție foarte înaltă; acceptăm materiale filmate la calitate medie, cu telefonul mobil, cât timp nu sunt pixelate sau nu au imagine distorsionată;
  • să apari tu sau o altă persoană în video. Dar ne-ar face mare plăcere să te cunoaștem; acceptăm și materiale în care apare doar unul sau mai multe produse Faunus Plant din Gama Colagenus, cu discurs vocal pe fundal;
  • să filmezi pe orizontală sau verticală; important este ca imaginea să nu fie distorsionată;
  • să filmezi un video lung; acceptăm lungimi între 20 de secunde și 1 minut 30 de secunde. Cu toate acestea, nu excludem din campanie persoanele care trimit materiale video mai lungi, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate.
  • să fie vocea ta cea care prezintă beneficiile produselor achiziționate;
  • să folosești efecte vizuale sau să adaugi subtitrare la video;
  • să faci un montaj video complex, dacă ai abilități de editare;

Scurt ghid pentru prezentare

Nu trebuie să ai emoții înainte de filmare! Iată un scurt ghid care te poate ajuta.În realizarea discursului pentru video, poți răspunde pe rând la aceste 3 întrebări:

1. 
Cum te numești. Exemplu: „Bună, sunt Andreea, și sunt client Faunus Plant”.

2. De ce ai ales să achiziționezi produsul / produsele cu colagen de la Faunus Plant?
Exemplu: „Am ales să cumpăr Colagenus Articulații pentru că simțeam că, de fiecare dată când aveam activitate fizică mai intensă, articulațiile de la mâini mă dureau. M-a atras faptul că acest produs este alcătuit doar din ingrediente naturale, produse prin prelucrare manuală și sunt certificate internațional.”

3. Cum te-a ajutat produsul / te-au ajutat produsele cu colagen de la Faunus Plant?
Exemplu: „De când folosesc Colagenus Articulații, am simțit cum durerea articulațiilor mele s-a ameliorat, și acum pot să mă mișc în voie. Apreciez faptul că soluția se administrează ușor și are gust plăcut.”

Aceste informații sunt doar exemple pe care le poți folosi. Nu este, însă, obligatoriu să urmezi structura menționată aici.

Vrei să ne trimiți un material video?