🎉 FLASH SALE! Cumpără oricare 2 produse din Gama Colagenus și primești încă un Colagenus Lichid Cadou. Doar AZI!

🎉 Beneficiezi de până la 35% REDUCERE la toate remediile noastre. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

6 Posibile beneficii ale curățării colonului

14:57:43 PM EEST

6 Posibile beneficii ale curățării colonului

Care pot fi beneficiile curățării colonului?

Toxine, reziduuri alimentare, fecale și chiar paraziți trec prin colon sau îl populează. Apoi, alimentele grase, dulciurile și toate mâncărurile care ar trebui să stea departe de orice dietă sănătoasă, îngreunează digestia.

Ne balonează, ne fac să ne simțim obosiți și chiar să ne îngrășăm. Ba mai mult, este posibil să avem probleme nu doar cu kilogramele, ci și cu retenția de apă. În situații de genul, poate fi necesară curățarea / detoxifierea colonului

Beneficiile curățării colonului 

#1: Stimularea digestiei

Eliberând colonul de toxine și reziduuri, alimentele digerate tranzitează în timp mai scurt tractul intestinal. De asemenea, cu un ”drum” fără obstacole, absorbția nutrienților e mai rapidă.

#2: Prevenirea constipației 

Constipația poate avea diverse cauze (sedentarism, hipotiroidism, diabet etc.) și consecințe. Printre efectele nasoale se regăsesc apariția și agravarea venelor varicoase și hemoroidale.

#3: Creșterea nivelului de energie 

Un intestin plin de toxine, forțat să transporte fecalele spre ”ieșire”, este un intestin care suferă și consumă energie. Detoxifierea lui însă redirecționează energia spre alte scopuri.

#4: Îmbunătățirea concentrării

Alimentația dezechilibrată și carențele de nutrienți se răsfrâng în mod negativ asupra funcțiilor cognitive. Când problemele intestinale se rezolvă, capacitătea de concentrare se ameliorează.

#5: Echilibrarea pH-ului sanguin 

În general, alimentele care generează blocaje și intoxicare sunt acide, ducând și la inflamarea țesuturilor. Din cauza funcționării defectuoase a colonului, în fluxul sanguin ajung și reziduuri care dezechilibrează pH-ul.

#6: Reducerea riscurilor de cancer de colon

Toată încărcătura de toxine provenite din alimentație, din aerul respirat sau absorbite prin piele ajung procesate în sistemul gastrointestinal. Acumularea lor poate favoriza inclusiv apariția unor formațiuni tumorale la nivelul intestinului.

Recomandări din magazinul Faunus Plant 

Cu toate că beneficiile curățării intestinului sunt atât de vizibile, nu trebuie neglijate nici posibilele efecte adverse. Însă asupra argumentului vom reveni cu o altă postare.

Până atunci, zicem că e util să faci ceva, mai ales dacă suferi de constipație, dacă simți că-ți lipsește energia sau ai constatat unele carențe de nutrienți.

Studiază vitrina magazinului nostru și caută în secțiunea detoxifiere și pentru afecțiuni gastrointestinale! Vei găsi remedii naturale din plante medicinale, care prin acțiunea compușilor activi reușesc să:

  • Favorizeze îndepărtarea toxinelor;
  • Completeze rezervele de vitamine și minerale;
  • Îmbunătățească digestia;
  • Combată problemele de constipație;
  • Sprijine funcționarea sistemului digestiv.

Produse recomandate

Magazin naturist, Rețete Tradiționale, Ceai - Gastric 180g. Amestec plante medicinale pentru aciditate gastrică și disconfort digestiv, faunusplant.ro
Magazin naturist, Rețete Tradiționale, Ceai - Gastric 180g. Amestec plante medicinale pentru aciditate gastrică și disconfort digestiv, faunusplant.ro
17 Reviews
36,00 lei 31,00 lei
Magazin naturist, Ghințură - Tinctură. Flacon 500 ml. Extract hidroalcoolic concentrat din ghințură pentru stimularea funcției hepatice, faunusplant.ro
8 Reviews
72,00 lei 61,00 lei
Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant, faunusplant.ro
Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant, faunusplant.ro
Bitter 30 plante, 200ml. Efect tonic digestiv, tonifiant general si vitaminizant

Tinctura compusa · Lichid · 200ml Sporește nivelul de energie și rezistența fizică ,Contribuie la întărirea și protejarea vaselor de sânge ,Susține sistemul imunitar şi funcționarea optimǎ a organismului

48 Reviews
54,00 lei 35,00 lei