🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Surprizele lunii noiembrie la Faunus Plant

Nov 06, 2023 postat de Roxana
black friday

Tu cu ce îți umpli coșul toamna aceasta?

Orice ai căuta, ai ajuns unde trebuia. Luna aceasta ți-am pregătit reduceri pentru ca tu să îți umpli coșul de cumpărături și să te poți bucura de un sezon cu energie și vitalitate, alături de cei dragi ție.

Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți menține starea de bine. De la ceaiuri și tincturi, până la unguente și spray-uri, vei găsi totul într-un singur loc. Ai zeci de produse din cele mai căutate și dorite categorii.

Black Friday aduce cele mai mari reduceri ale anului

Ca în fiecare an, în luna noiembrie, avem cele mai mari reduceri din an. Iar cu cât scad mai mult prețurile, cu atât crește febra cumpărăturilor.

Campania Black Friday la care Faunus Plant ia parte este evenimentul anului, și aduce în magazinul nostru cele mai mari reduceri de până acum. Îți recomandăm să-ți pregătești lista de cumpărături din timp, deoarece stocurile sunt limitate și se epuizează rapid.

Am depus eforturi susținute pentru a extinde stocurile, astfel încât tot mai mulți români să se bucure de ofertele noastre speciale. Cu toate acestea, produsele noastre sunt fabricate manual, ceea ce înseamnă că sunt disponibile în număr limitat. Vizitează chiar acum site-ul nostru și planifică-ți achizițiile în avans, pentru tine și cei dragi.

Acum este momentul ideal pentru a face cumpărături înțelepte și pentru a te aproviziona cu remedii naturiste pentru întreaga familie, precum:

• Pachet Slăbire - Silueta Ideală: favorizează arderea grăsimilor, eliminarea excesului de apă din organism, contribuie la scăderea în greutate.

Pachet Răceală și Gripă: contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator și la ameliorează simptomele de răceală, gripă. Întărește sistemul imunitar.

• Pachet Vitaminizant Adulți: Complex cu Cătină, Echinaceea, Măceșe și Urzică. Fortifică sistemul imunitar și protejează împotriva răcelii și gripei.

• Pachet Căderea Părului: ajută la regenerarea firului de păr și încetinește procesul de cădere. Tratament naturist pentru creșterea părului.

• Pachet Sănătatea Articulațiilor și Oaselor: te ajută să recâștigi mobilitatea fără efort și reduce durerea și rigiditatea care te pot afecta în mișcarea zilnică.

Multe alte remedii iubite de clienții noștri, vor fi la reducere:
• Colagenus Frumusețe
• Colagenus
• Gel Veinosan
• Pachet Slăbire
• Sirop Vitaminizantus Miere și propolis
• Pachet Dureri Reumatice
• Unguent Dermatofitus
• Bitter 30 plante
• Gel Reumaticus
• Gel Variplant
• Pachet pentru Picioare Sănătoase
• Loțiune Capilarus… și multe altele!

Fii cu ochii pe ofertele lunii noiembrie la Faunus Plant

Tot în luna noiembrie, surprizele continuă la Faunus Plant. Ți-am pregătit și alte oferte pe care cu siguranță le vei aprecia. Cadouri speciale și oferte exclusive menite să adauge un plus de bucurie. Te ajutăm astfel să îți pregătești cămara de remedii naturiste pentru tine și întreaga familie, pentru sezonul rece, la prețuri mult mai accesibile decât în orice altă perioadă a anului. Trebuie doar să știi ce afecțiuni dorești să tratezi sau să previi, și să faci alegerea potrivită.

În plus, te bucuri de cadouri speciale pe parcursul lunii noiembrie. După cum poți observa, surprizele se țin lanț, tot ce trebuie să faci este să ne urmărești în continuare atât pe FaunusPlant.ro, cât și pe pagina noastră de Facebook.

De asemenea, dacă ești abonat la newsletter, vei fi cu siguranță primul care află când se lansează ofertele. Este ca și cum ai fi în primele rânduri, la un spectacol.

Așadar, nu uita să fii cu ochii pe noutățile noastre, pentru că te așteaptă o mulțime de oferte speciale și surprize, pregătite cu dragoste pentru acest sezon.

Produse Recomandate

Articole recomandate

Trimite mai departe