🎁 Lichidare de Stoc! Până la 45% reducere la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

5 Remedii pentru problemele de cădere a părului, prezente în orice bucătărie

14:57:29 PM EEST

5 Remedii pentru problemele de cădere a părului, prezente în orice bucătărie

Motivele pentru care nu toată lumea are un păr la fel de bogat și frumos sunt diverse, la ambele sexe. Din fericire, uneori, problema se poate ajusta prin remedii împotriva căderii părului.

Trecând peste componenta ereditară sau vârstă – de cele mai multe ori sunt factori greu de combătut – pierderea podoabei capilare mai poate fi cauzată de:

  • Obiceiuri din cotidianitate;
  • Alimentație prea grasă;
  • Deficit de substanțe nutritive;
  • Tratamente prea agresive și dese (de colorare, întins etc.);
  • Produse farmaceutice;
  • Diete foarte drastice;
  • Dezechilibre hormonale etc.

În general, pentru regenerarea rădăcinilor și refacerea podoabei capilare, ajunge să se elimine cauzele declanșatoare ori să se corecteze proastele obiceiuri cauzatoare.

5 Remedii împotriva căderii părului, din bucătărie

Pentru ameliorarea problemei, vom propune soluții la îndemâna tuturor:

Oțet de mere (H3)

Un minunat remediu, indicat pentru orice tip de păr și scalp, îndeplinește simultan mai multe funcții. Printre altele, acționează împotriva problemelor de cădere, îndesând firele de păr. Este meritul bogăției mineralelor, care ajută la păstrarea rădăcinilor sănătoase și la evitarea rarefierii podoabei capilare odată cu vârsta.

Suc de ceapă 

Nici nu are miros plăcut, nici nu se obține foarte ușor. Însă bogat în sulf, sucul de ceapă reușește să reducă ruptura firelor și să stimuleze microcirculația sanguină. Are și proprietăți antibacteriene, de folos în combaterea infecțiilor scalpului, care pot duce la slăbirea rădăcinilor.

Ouă 

Aceste alimente dețin proprietăți nebănuite pentru podoaba capilară. Totul se datorează conținutului de minerale (sulf, zinc, iod, fier, fosfor) și de proteine, optime pentru accelerarea creșterii. Fără să mai menționăm vitaminele A, E și D, care limitează căderea sau grăsimile ”bune” care hrănesc rădăcinile.

Suc de cartofi 

Ca tratament alternativ împotriva pierderii părului, sucul de cartofi constituie o măsură interesantă pentru completarea carențelor nutritive. Practic, va furniza o parte dintre nutrienții esențiali, așa cum sunt vitaminele A, B și C. Deficitul oricăreia dintre ele poate slăbi rădăcinile, favorizând căderea.

Ghimbir

Din lista cu remedii împotriva căderii părului nu putea lipsi nici ghimbirul, unul dintre superalimentele care trebuie neapărat să se găsească în bucătărie. Foarte bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți, cu proprietăți antiseptice și stimulante, previne slăbirea rădăcinilor și facilitează creșterea firelor de păr.

Recomandări din magazinul Faunus Plant 

Niciuna dintre soluțiile precedente nu e greu de pus în aplicare acasă. Însă fiecare trebuie preparată în prealabil.

Dacă dorești un remediu pe bază de plante medicinale, disponibil imediat, foarte eficace asupra scalpului și părului, îți recomandăm tincturile Capilarus. Acestea se pot achiziționa separat – la preț întreg – sau în reducere de 10 % cu Pachetul Căderea Părului.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului, faunusplant.ro
Pachet pentru Stimularea Creșterii Părului. Loțiune Revigorantă Anticădere Îmbogățită cu Rozmarin. Ajută la Regenerarea Firului de Păr și Încetinește Procesul de Cădere. Tratament naturist pentru Creșterea Părului

Cu efecte puternice împotriva căderii părului, loțiunea Capilarus întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, înlătură mătreața și, cel mai important, previne căderea părului.

24 Reviews
153,00 lei 99,00 lei
Magazin naturist, Lotiune Capilarus 200ml, faunusplant.ro
Lotiune Capilarus 200ml

Împotriva căderii părului. Întărește rădăcina părului, stimulează circulația capilară, previne căderea părului, înlătură mătreața.

36 Reviews
51,00 lei 33,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Brusture 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Brusture 200ml

INTERN: diuretic, depurativ, sudorific, coleretic, hipoglicemiant, antitumoral. EXTERN: antibacterian, antifungic.

5 Recenzii
38,00 lei 29,00 lei