🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Tratează anxietatea fără medicamente cu produse Faunus Plant

14:59:47 PM EEST

Tratează anxietatea fără medicamente cu produse Faunus Plant

Simți că, în ultimul timp, stările de anxietate sunt din ce în ce mai apăsătoare? Îți e greu să le controlezi și ai nevoie de ceva care să te ajute? Învață să tratezi anxietatea fără medicamente cu ajutorul remediilor naturiste de la Faunus Plant. 

Plantele medicinale și aromatice din care sunt create leacurile Faunus Plant te vor ajuta să scapi singur de anxietate și să te bucuri din nou de viață.

Remediile noastre naturiste sunt obținute doar prin prelucrare manuală. În plus, lucrăm cu loturi mici pentru ca tu să te bucuri din plin de efectele tămăduitoare ale plantelor.

Așa că descoperă cum să tratezi anxietatea fără medicamente cu ajutorul naturii.

Despre anxietate. Se poate trata anxietatea fără medicamente?

Fiecare dintre noi poate trece prin stări de anxietate la un moment dat. Și este un lucru bun pentru că aceasta are la bază frica, una dintre emoțiile primare ale omului, alături de bucurie, tristețe și furie.

Frica ne-a ajutat să evoluăm ca ființe umane. Frica ne-a pus și ne pune în mișcare mecanismul de supraviețuire. 

Însă vorbim de anxietate atunci când temerile pe care le avem sunt iraționale. Și când stările de panică nu mai funcționează doar ca factor de mobilizare pentru rezolvarea problemelor care apar.

Intensitatea stărilor de frică, teamă și îngrijorare că ceva rău s-ar putea întâmpla în orice secundă marchează stările de anxietate. Bineînțeles, aceste stări variază de la o persoană la alta.

Vestea bună este că anxietatea poate fi tratată fără medicamente, cel puțin în stadiu incipient. Natura ne oferă alinare și vindecare prin plante medicinale și aromatice, transformate în remedii naturiste pentru anxietate. 

Simptomele anxietății

Dacă ești aici, probabil te-ai confruntat deja cu simptomatologia specifică: frici iraționale, teama că pierzi controlul sau gânduri neliniștitoare. Însă anxietatea mai vine la pachet și cu alte simptome pe care ar fi indicat să le cunoști:

  • stări copleșitoare de neliniște,
  • apariția ticurilor nervoase,
  • senzație de nod în gât,
  • probleme cu somnul,
  • tremurături care apar din senin,
  • confuzie,
  • palpitații,
  • oboseală,
  • greață.

    Din păcate, anxietatea mai este asociată și cu atacuri de panică. Află cum recunoști atacurile de panică și cum le poți depăși. 

    Din câte ai observat, calitatea vieții îți poate fi afectată serios de aceste simptome. Însă există soluții sub forma tratamentului naturist. 

    Tratează anxietatea fără medicamente cu ajutorul remediilor naturiste

    Create cu grijă și înțelepciune de străbunii noștri, testate de generații întregi, remediile naturiste de la Faunus Plant vin în ajutorul tău ca leacuri bătrânești pentru anxietate.

    Leacuri băbești pentru anxietate

    Vrei să scapi singur de anxietate? Apelează cu încredere la tratamente naturiste care reduc stresul și anxietatea sub formă de:

      Nu uita și de alte tratamente naturiste pentru sistemul nervos.

      Ceaiuri pentru anxietate Faunus Plant

      Ceaiurile pentru anxietate pot fi un real ajutor atunci când te simți copleșit de emoții intense. Bucură-te de efectele calmante ale ceaiului Nervocalmus pentru stări de anxietate.

      Ceaiul Nervocalmus de la Faunus Plant este compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos:

      • talpa-gâștei – calmează palpitațiile care apar din cauza anxietății,
      • lavandă – mirosul linaloolului, substanța prezentă în plantă, are efecte liniștitoare asupra sistemului nervos,
      • păducel – reduce stările de anxietate,
      • hamei – efect sedativ, scade excitabilitatea sistemului nervos,
      • tei – efect calmant și anxiolitic.

        Atunci când ești anxios, inima ta o ia la galop, iar ceaiul Cardiacus, tonic cardiac și sedativ nervos, este recomandat în cazul palpitațiilor.

        Tincturile pentru anxietate Faunus Plant

        Tincturile pentru anxietate sunt licorile bunicilor de odinioară, care au recunoscut puterea plantelor tămăduitoare. Tratează anxietatea fără medicamente cu ajutorul lor:

        Uleiul de masaj relaxant Faunus Plant

        Indiferent că discutăm despre masaj terapeutic sau masaj de relaxare, acesta reduce stresul și simptomele anxietății. Folosește uleiul de masaj relaxant de la Faunus Plant și concentrează-te pe mirosul plăcut al acestuia ca metodă de combatere a simptomelor anxietății.

        Tratează stresul acut fără medicamente cu ajutorul remediilor naturiste. Descoperă, în catalogul Faunus Plant, respectul pentru natură și plante tămăduitoare, transformate în leacuri bătrânești pentru anxietate.

        Produse recomandate

        Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
        Ceai Nervocalmus 90g

        Sistem nervos sănătos. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandat în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene. Sedativ nervos ,calmant ,antidepresiv

        13 Recenzii
        24,00 lei 18,00 lei
        Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Nervocalmus 200ml

        Sistem nervos sănătos. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandată în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene.

        8 Recenzii
        46,00 lei 39,00 lei
        Magazin naturist, Ceai Cardiacus 90g, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Ceai Cardiacus 90g, faunusplant.ro
        Ceai Cardiacus 90g

        Inimă sănătoasă. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, fiind recomandat în tulburări de ritm cardiac (tahicardie, palpitaţii, extrasistole), insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, distonii neurovegetative, anxietate, nevroze, aritmii cardiace.

        9 Recenzii
        24,00 lei 20,00 lei
        Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar, faunusplant.ro
        Magazin naturist, Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar, faunusplant.ro
        Bitter 30 plante, 200ml. Efect vitaminizant, tonifiant general si antianemic. Stimulează sistemul imunitar și protejează vasele de sânge. Contribuie la funcţionarea normală a digestiei şi a sistemului imunitar

        Vitaminizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ. Sporește nivelul de energie și rezistența fizică ,Contribuie la întărirea și protejarea vaselor de sânge ,Susține sistemul imunitar şi funcționarea optimǎ a organismului

        47 Reviews
        54,00 lei 40,50 lei
        Magazin naturist, Tinctura Valeriana 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Valeriana 200ml

        Stimulează sistemul nervos central, hipotensiv, sedativ, hipnotic, antispastic.

        3 Recenzii
        38,00 lei 32,00 lei
        Magazin naturist, Tinctura Obligeana 200ml, faunusplant.ro
        Tinctura Obligeana 200ml

        Tonic amar, carminativ, antispastic, stimulent al secreţiilor gastro-intestinale, coleretic, tonic nervos.

        4 Recenzii
        38,00 lei 32,00 lei
        Magazin naturist, Tinctura Paducel 500ml, faunusplant.ro
        Tinctura Paducel 500ml

        Tonic cardiac, hipotensor, vasodilatator, coronarodilatator, sedativ.

        9 Reviews
        72,00 lei 61,00 lei
        Magazin naturist, Ulei Masaj Relaxant 100ml, faunusplant.ro
        Ulei Masaj Relaxant 100ml

        Cu acțiune relaxantă și reconfortantă. Conține extracte de Gălbenele, Sunătoare și uleiuri esențiale de Lavandă și Ylang-ylang.

        58 Reviews
        32,00 lei 27,00 lei