🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Vezi ce tratamente pentru imunitate poți urma tot anul

14:59:35 PM EEST

Vezi ce tratamente pentru imunitate poți urma tot anul

Începe noul an în forță, cu o sănătate de fier. Cum o poți obține? Foarte simplu. Nu e nevoie de prea multe suplimente alimentare sau medicamente. Plantele și puterile lor vindecătoare sunt pregătite să-ți fie alături și anul acesta.

Neavând efecte adverse, ele se pot folosi în tratamente pentru imunitate pe tot parcursul anului. În articolul de astăzi am vorbit despre ce soluții naturiste să folosești pentru întărirea sistemului imunitar în orice anotimp.

Hai să vedem cum te ajută ceaiurile și siropurile din plante să ții departe răceala și gripa și ce plante sunt recomandate.

Ce ceai pentru imunitate să bei ca să te simți bine tot anul

Ceaiurile sunt cea mai simplă și plăcută variantă atunci când vine vorba despre tratamentele naturiste. Le prepari rapid și au arome plăcute, care îți încântă fiecare zi. Pe lângă asta, infuzia este obținută din plante medicinale, care au grijă de sănătatea ta.

Pentru o imunitate de fier tot anul, încearcă ceai de:

  • echinacea;
  • cătină;
  • măceșe.

    Toate cele trei plante sunt bogate în vitamina C și au în compoziție complexul de vitamine B, care ajută organismul în lupta cu răceala și gripa. Îți recomandăm să le bei și tu, dar și pentru a întări imunitatea copiilor cu o ceașcă de ceai atunci când îi pândește o viroză.

    Încearcă o cură cu vitamine naturale

    De câte ori nu ai auzit de la cineva drag: „mai ia și tu niște vitamine”? Poate că ar fi momentul să le faci pe plac și să te gândești la sănătatea ta.

    Nu e nevoie să-ți umpli dulapul cu medicamente sau cu suplimente care de care mai complexe. Este suficient să ai o tinctură din plante care să-ți asigure necesarul de vitamine și minerale. Astfel, starea ta generală de bine se menține în toate anotimpurile.

    Într-un articol anterior am vorbit despre plantele medicinale benefice în funcție de sezon. Urmărește calendarul și asigură-te că în fiecare lună ai un tratament naturist care să te ajute în raport cu nevoile perioadei respective.

    Petrece-ți serile liniștite cu ceaiuri pentru relaxare

    Dacă te-ai asigurat că respecți calendarul plantelor medicinale sistemul tău imunitar are de câștigat. Acum nu mai trebuie decât să ai grijă că starea ta generală este una bună.

    Trimite grijile de zi cu zi în vacanță cu ceaiuri pentru relaxare. Stresul de la locul de muncă sau anxietățile cu privire la ce îți rezervă viitorul sunt o piedică pentru ca organismul tău să fie complet sănătos. De aceea, e nevoie să-l ajuți să-și recapete echilibrul.

    Tratamentele naturiste pentru sistem nervos de la Faunus Plant sunt gata să îți redea liniștea interioară. Încearcă și tu:

    • ceai de salvie;
    • ceai de valeriană;
    • ceai de lavandă.

      O ceașcă de ceai în fiecare seară relaxează sistemul nervos și țin sub control stresul și anxietatea.

      Menține-te sănătos cu siropuri pentru imunitate

      Ai nevoie de energie și voie bună pentru a-ți duce la capăt toate proiectele pe care ți le-ai propus în noul an. Pentru asta, trebuie să respecți un stil de viață echilibrat, cu o alimentație sănătoasă, mișcare și suplimente care să-ți dea putere în fiecare zi.

      Cu un organism slăbit, obiectivele pe care ți le-ai setat nu mai pot fi îndeplinite, oricât de mult ai încerca. Așa că, fii precaut și aliază-te cu puterea vindecătoare a plantelor medicinale.

      Ține pe birou o sticlă de sirop Vitaminizantus și ia câte o lingură înainte de fiecare masă. Tot pentru întărirea imunității, îți recomandăm și siropurile de pin, pătlagină sau echinacea. Toate sunt bogate în vitamine care țin departe virusurile și bacteriile.

      Răsfoiește catalogul Faunus Plant și alege-ți produsele preferate pentru o sănătate de fier pe tot parcursul anului.

      Produse recomandate

      Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
      Sirop Vitaminizantus 200ml

      Vitaminizant, imunostimulator, antianemic. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, prevenirea răcelii şi gripei, oboseală, convalescenţă, sensibilitate la infecţii.

      23 Reviews
      33,00 lei
      Magazin naturist, Sirop Macese 500ml, faunusplant.ro
      Sirop Macese 500ml

      Vitaminizant, reconfortant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, astenie, lipsa poftei de mâncare.

      9 Recenzii
      49,00 lei
      Magazin naturist, Sirop Catina 500ml, faunusplant.ro
      Sirop Catina 500ml

      Vitaminizant, tonic general. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.

      19 Recenzii
      49,00 lei
      Magazin naturist, Sirop Echinacea 500ml, faunusplant.ro
      Sirop Echinacea 500ml

      Vitaminizant, tonic general, antiinflamator. Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenţei și a stărilor gripale.

      23 Recenzii
      49,00 lei