🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Tratamente naturiste care reduc stresul, combat anxietatea și asigură un somn odihnitor: Pachetul Depresii, Insomnii, Stres

14:58:51 PM EEST

Tratamente naturiste care reduc stresul, combat anxietatea și asigură un somn odihnitor: Pachetul Depresii, Insomnii, Stres

În viața omului modern se găsește câte puțin din toate, nu doar bune, ci și mai puțin bune, inclusiv stres și anxietate, depresii, insomnii și nervozitate.

Sunt ”ingrediente” ce fac parte din normalitatea actuală (nu are sens să fie negate). Iar într-o anume măsură, influențează negativ planurile afective, sociale și profesionale ale vieții. Dar, cu leacurile potrivite toate stările care îți afectează sănătatea se pot preveni, controla și trata.

Cu puțin ajutor din partea remediilor potrivite (pentru că de ele este vorba în cele ce urmează), vei avea toată speranța pentru o viață mai relaxată, o minte mai liniștită, o atitudine mai calmă și un somn mai odihnitor.

Află și cum recunoști atacurile de panică.

Natura, cel mai bun medic în tratarea stresului

”Cel mai bun medic este natura.” (Hippocrate)

Starea interioară depinde în primul rând de tăria cu care fiecare persoană reușește să facă față problemelor și să le gestioneze. Evident, nu există viață fără probleme, tensiune, stres, anxietate sau tulburări ale somnului. Însă există soluții capabile să ofere sprijinul necesar.

Ei bine, o soluție care dă rezultate de cele mai multe ori trebuie căutată în natură.

Natura, prin plantele medicinale, alină durerile, iar când e nevoie, aduce pace sufletului, calmează spiritul, ușurează mintea și alungă orice nor real sau imaginar ce-ar putea tulbura liniștea (fie ea spirituală, mentală sau fizică).

Nu în ultimul rând, plantele medicinale și aromatice ajută la îmbunătățirea somnului, odihna nocturnă fiind o rutină indispensabilă, de care depinde starea de sănătate, indiferent de vârstă. Învață și ce sunt parasomniile.

Dar ce faci când ai insomnii sau dacă suferi de stres, depresii, nervozitate și anxietate?

Leacuri naturale pentru combaterea stresului și a insomniilor

Perioadele stresante pot fi combătute în mod natural, cu ajutorul leacurilor potrivite. Transmise din bătrâni, aceste remedii au rolul de a te liniști și de a te ajuta să te odihnești așa cum trebuie pe timpul nopții. 

Ce poți face pentru a avea o viață mai liniștită și un somn mai odihnitor? Iată câteva sfaturi generale de care să ții cont:

  • Fă mișcare - chiar dacă ai avut o zi stresantă, la finalul ei acordă-ți timp. Ieși la o plimbare în aer liber și limpezește-ți gândurile. Natura te va ajuta să te relaxezi rapid și să ai o perspectivă optimistă. 
  • Alege cu grijă alimentația - chiar dacă nu ai corela ceea ce mănânci cu stările de anxietate este bine să știi că alimentația corectă te poate ajuta să fii mai fericit și să tratezi insomniile. Consumă legume și fructe și, desigur, încearcă o dietă echilibrată, bogată în nutrienți și vitamine. 
  • Vorbește despre problemele tale - să împărtășești ceea ce ai pe suflet te poate ajuta să te descarci, să reduci din presiunea pe care o simți constant că atârnă de umerii tăi.
  • Rezolvă problemele de cuplu sau de familie - atunci când ai liniște acasă vei avea liniște și în gând și suflet. Încearcă să ai o relație fericită cu partenereul de viață și fă tot posibilul pentru a aduce optimismul în sânul familiei. Atmosfera de acasă poate fi un factor liniștitor sau stresant. 
  • Cosumă ceaiuri din plante aromatice - există o mulțime de infuzii din plante aromatice care te pot ajuta să alungi stresul, să te liniștești și să-i oferi organismului toți nutrienții de care are nevoie. O mare parte dintre aceste ceaiuri se regăsesc și în catalogul nostru online. 

Tratamente pentru insomnii, stres și anxietate de la Faunus Plant: Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Ceaiurile și tincturile Nervocalmus din Pachetul Depresii, Insomnii, Stres, adevărate tratamente pentru depresii, insomnii, stres și anxietate, acționează tocmai în acest fel. În componența lor se găsesc extracte naturale din plante cu un impact favorabil asupra sistemului nervos.

Efectul sinergic al mixului de talpa gâștei, hamei, păducel, tei și lavandă se reflectă în proprietățile calmante, sedative, antidepresive, anxiolitice și hipotensive ale celor două remedii naturiste de la Faunus Plant, recomandate în situații precum:

  • Stres și depresie;
  • Agitație și nervozitate;
  • Insomnii (tulburări ale somnului);
  • Simptome ce însoțesc sau nu astfel de stări: migrene, cefalee, hiperexcitabilitate etc.

Folosite potrivit indicațiilor, ceaiurile și tincturile Nervocalmus, produse avizate de către IBA București și certificate TUV Austria, oferă beneficii importante sistemului nervos:

  • Ameliorează și combat stările de anxietate;
  • Atenuează tensiunea psihică și nervoasă;
  • Diminuează stresul și nervozitatea;
  • Reduc stările de neliniște și de agitație;
  • Îmbunătățesc durata și calitatea somnului;
  • Reglează ritmul cardiac;
  • Temperează emotivitatea;
  • Relaxează corpul etc.

Scapă de stresul și anxietatea din viața ta, scapă de insomnii și depresii natural! Nădejdea ta se află în generozitatea naturii și totodată în Pachetul Depresii, Insomnii, Stres!

Notă: acest articol, publicat inițial în data de 17 martie 2021, este revizuit și actualizat periodic de către echipa Faunus Plant pentru ca tu să primești doar informații relevante și de actualitate. Dacă ai nevoie de ajutor sau de informații suplimentare, nu ezita și folosește secțiunea comentariilor de mai jos.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

5 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Ceai Nervocalmus 90g

Sistem nervos sănătos. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandat în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene. Sedativ nervos ,calmant ,antidepresiv

13 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Nervocalmus 200ml

Sistem nervos sănătos. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandată în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene.

8 Recenzii
46,00 lei