🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Reumatismul și remediile naturiste prin care îl poți combate

14:59:25 PM EEST

Reumatismul și remediile naturiste prin care îl poți combate

Efectele reumatismului și tratamentele naturiste pentru oase și articulații

Ai pățit vreodată ca, în timp ce te jucai cu nepoții, să simți o durere supărătoare după fiecare aplecare sau orice fel de efort mai accentuat?

Durerile articulare pot apărea odată cu vârsta și depind de foarte mulți factori. Un stil de viață inadecvat, ocupația, greutatea sau predispoziția genetică sunt dintre cele mai întâlnite cauze ale durerilor osoase și articulare.

Desigur că este absolut normal să mai simți dureri de spate sau dureri musculare la picioare. Dar important este ca ele să nu îți afecteze starea de sănătate pe termen lung și, implicit, starea de bine. 

Poate te gândești că aceste dureri reprezintă ceva normal și că trebuie să te obișnuiești cu ele, dată fiind înaintarea în vârstă. 

Însă, cine spune că nu te poți bucura în voie de viață, chiar dacă nu mai ești la prima tinerețe?

Hai să afli mai multe despre durerile articulare cauzate de reumatism și tratamentele naturiste prin care le poți combate.

Rolul oaselor, articulațiilor și mușchilor

Știai că suntem construiți din peste 200 de oase, majoritatea conectate prin articulații?

Împreună cu mușchii, tendoanele, cartilajele, ligamentele și sistemul conjunctiv, ele formează sistemul musculo-scheletic. Acest sistem reprezintă, practic, structura și sprijinul de care ai nevoie pentru a realiza orice mișcare.

Și atunci când unul sau mai multe dintre ele se deteriorează, apar și durerile supărătoare și dificultatea motorie. 

Adică acele momente în care te iau prin surprindere durerile de genunchi, durerile musculare la picioare sau durerile de spate.

Ce este reumatismul și cum apar durerile

Durerile care apar în urma deteriorării oaselor și articulațiilor mai poartă denumirea populară de reumatism. 

Ce este reumatismul?

Ei bine, reumatismul se numără printre bolile care pot cauza dureri articulare. Durerile reumatice apar odată cu înaintarea în vârstă și se întâmplă atunci când sistemul tău imunitar este slăbit. Deși nu este un termen medical, reumatismul a devenit universal valabil pentru diagnosticarea durerilor osoase și articulare. 

De obicei, această afecțiune îți poate ataca oasele, articulațiile și mușchii. De asemenea, reumatismul îți poate afecta organele cu funcții vitale, precum plămânii, inima, sistemul nervos, pielea și chiar sănătatea rinichilor

Cauzele apariției reumatismului și simptomele comune

Oasele și articulațiile pot fi afectate de mai multe boli reumatice. 

Acestea apar, de regulă, atunci când sistemul tău imunitar este slăbit sau atunci când nu mai funcționează corespunzător și atacă propriile țesuturi sănătoase. 

Pe lista cauzelor comune care determină apariția reumatismului se numără:

  • predispoziția genetică (gene moștenite);
  • infecțiile;
  • greutatea corporală (obezitatea);
  • expunerile la temperaturi reci și umezeală;
  • disfuncționalități ale sistemului imunitar;
  • fumatul;
  • poluarea.

    Cum îți poți da seama că suferi de reumatism?

    Dacă s-a întâmplat să mai resimți:

    • dureri articulare persistente;
    • inflamarea și înroșirea articulațiilor;
    • deformarea articulațiilor;
    • pierderea flexibilității din timpul mișcărilor;
    • energie scăzută și stări de oboseală.

      Atunci este posibil să ai reumatism. Un consult la medicul de specialitate îți va desluși misterul. 

      Tratamente naturiste pentru durerile articulare și osoase

      Oricât ne-am dori, înaintarea în vârstă nu o putem opri. Dar tu poți preveni și combate efectele reumatismului asupra oaselor și articulațiilor cu ajutorul remediilor naturiste. 

      Leacuri băbești pentru articulații se folosesc din cele mai vechi timpuri. Plantele medicinale bune pentru reumatism și dureri articulare sunt un bun remediu naturist în lupta împotriva durerilor supărătoare.

      Încearcă pachetul Reumaticus

      Loțiunea Reumaticus de 200ml ameliorează durerile reumatice. Având extract hidroalcoolic, tinctura are efect antiinflamator, cu acțiune antireumatică și antiartritică. În plus, calmează durerile oaselor și articulațiilor cauzate de reumatism. 

      Gelul Reumaticus de 250ml are în compoziție extracte naturale de arnică, tătăneasă, untul pământului, uleiuri esențiale de rozmarin și mentă. Produsul ameliorează durerile musculare, articulare și reumatice, cu efect antiinflamator și analgezic. 

      Unguentul Reumaticus de 50ml și 100ml poate fi utilizat în cazul afecțiunilor asociate reumatismului, precum artroză, spondiloză, dureri articulare, deformări osoase, apă la genunchi, dureri de menisc și alte boli similare. 

      Menține sănătatea articulațiilor tale, indiferent de vârstă. Bucură-te de momentele petrecute alături de cei dragi, fără disconfortul creat de durerile supărătoare ale oaselor. 

      Noi, familia Faunus Plant, prelucrăm manual plantele medicinale din compoziția tratamentelor  naturiste pentru reumatism. Și pentru că ne preocupă sănătatea și starea ta de bine, utilizăm doar plante din culturi autohtone.

      Produse recomandate

      Magazin naturist, Lotiune Reumaticus 200ml, faunusplant.ro
      Lotiune Reumaticus 200ml

      Împotriva durerilor reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritic, stimulează circulaţia capilară, calmează durerea cauzată de reumatism.

      141 Recenzii
      51,00 lei
      Magazin naturist, Unguent Reumaticus 50ml, faunusplant.ro
      Unguent Reumaticus 50ml

      Cu Untul Pământului și Tătăneasă. Împotriva durerilor reumatice. Antiinflamator, antireumatic, antiartritic.

      153 Reviews
      28,00 lei
      Magazin naturist, Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic, faunusplant.ro
      Gel Reumaticus 250 ml. Gel Reumatic îmbogățit cu Extracte Naturale de Untul Pământului, Tătăneasă și Arnică. Reduce durerile reumatice, musculare și articulare. Efect rapid de calmare. Analgezic, Antiinflamator și Antireumatic

      Efect analgezic, antiinflamator și antireumatic, cu acțiune benefică în ameliorarea durerilor reumatice, musculare și articulare, cu conținut ridicat de extracte naturale. Ajută la reducerea și calmarea durerilor afecțiunilor reumatice ,Amelioreazǎ rapid și eficient durerile musculare ,Contribuie la restabilirea mobilității articulare

      107 Reviews
      59,00 lei