🎁 45% DISCOUNT la Pachetul Slăbire - Silueta Ideală! Profită acum!

Dăm startul 🌞Tombolei de Primăvară🌞 pentru a sărbători cum se cuvine!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 99 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Remediile Faunus Plant Pentru Aparatul Genital Feminin

Mar 08, 2023 postat de Roxana
Remediile Faunus Plant Pentru Aparatul Genital Feminin

Știai că jumătate dintre femei suferă de afecțiuni ale aparatului reproducător cel puțin o dată în viață? Printre cele mai frecvente se numără durerile menstruale, infecțiile genitale sau candidoza. O astfel de tulburare biologică netratată îți poate afecta fertilitatea și viața sexuală. De regulă, infecțiile vaginale sunt supărătoare și ne afectează, pe lângă starea de sănătate, buna dispoziție.

Din fericire, sănătatea aparatului genital feminin se poate menține cu remedii naturiste realizate din plante prelucrate manual și crescute în culturi autohtone.

Noi, cei din echipa Faunus Plant, culegem și prelucrăm ierburile terapeutice, pentru sănătatea ta și a femeilor de pretutindeni.

Probleme ginecologice?

Răspunde la întrebări și primești soluțiile potrivite.

Începe Acum

Topul celor mai eficiente remedii naturale pentru ameliorarea afecțiunilor aparatului genital feminin

Pentru tratarea usturimilor la nivel genital, cura cu ceaiurile Ginecologicus sau Năpraznic te ajută la eliminarea toxinelor acumulate și la funcționarea corectă a tranzitului intestinal.

Infuziile din ceaiul Ginecologicus contribuie la menținerea echilibrului microflorei vaginale și la funcționarea normală a aparatului reproductiv.

Care sunt beneficiile ceaiului Ginecologicus și cât ar trebui să bei zilnic pentru rezultate eficiente?

Ceaiul Ginecologicus contribuie la funcționarea aparatului genital feminin prin menţinerea microflorei vaginale normale. Produsul are beneficii diverse, printre care numărându-se cele de antiinflamator, cicatrizant, antibacterian, antiseptic și antitricomonazic.

Un tratament eficient cu ceaiul Faunus Plant presupune un consum regulat de aproximativ 3 ori pe zi, prin infuzie, timp de 7-10 zile. La nevoie, cura se poate repeta după o pauză de 10-14 zile. Pentru bune rezultate, se recomandă asocierea și cu tincturi sau unguente pentru tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin.

Care sunt afecțiunile pe care ceaiul Ginecologicus le ameliorează?

Înainte de toate, trebuie să spunem că produsul conține coada-șoricelului, o plantă folosită de mii de ani ca un optim hemostatic, antiinflamator și cicatrizant. Numărul afecțiunilor care pot fi vindecate cu ajutorul acestei plante este foarte mare.

Așadar, afecțiunile pe care ceaiul Ginecologicus le ameliorează pot include:
- leucoree,
- candidoze,
- vaginite,
- tricomonaze,
- metroragii,
- anexite

Ceaiul Năpraznic și Tinctura de Brânca Ursului, leacuri cu tradiție pentru afecțiuni ginecologice

După cum spuneam, fiecare femeie experimentează, cel puțin o dată în viață, una sau mai multe dintre afecțiunile comune aparatului genital. Acestea au un impact destul de puternic asupra funcției sexuale a femeilor. Desigur că, în cazul unor infecții vaginale care persistă, vizita la medicul ginecolog este indicată.

Dar dacă, totuși, bolile au simptome ușoare sau îți dorești să previi pe cât posibil apariția lor, noi te sfătuim să încerci toate produsele naturiste cu efecte adjuvante pentru aparatul genital feminin. Printre cele mai eficiente dintre ele se numără ceaiul de năpraznic și tinctura Brânca ursului de la Faunus Plant.

Beneficiile ceaiului de Năpraznic pentru sănătatea aparatului reproducător

Prin cura cu ceaiul Năpraznic, poți să ții sub control numărul bacteriilor și te poți bucura de un tratament naturist pentru „răceală la ovare”, vaginite, candidoze și sângerări uterine în afara menstruației.

Care sunt beneficiile ceaiului Năpraznic și cât ar trebui să bei zilnic?

Acest ceai din gama Faunus Plant pentru sănătatea aparatului genital feminin contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv, îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului.

Un tratament cu ceaiul Năpraznic presupune un consum recomandat de aproximativ 3 pe zi, prin infuzie, timp de 12 zile.

Care sunt afecțiunile pe care le ameliorează?

Năpraznicul este una dintre plantele minune ale florei noastre spontane. În ciuda numelui cu o rezonanță puternică, năpraznicul este o plantă delicată, cu flori mici violet și o tulpină înaltă. La fel ca toate plantele medicinale folosite la prepararea remediilor naturiste Faunus Plant, năpraznicul nu are efecte adverse.

Dacă vrei să descoperi beneficiile acestei plante medicinale, te invit să parcurgi aceste rânduri pentru a afla răspunsul. El este un bun adjuvant în:
- sterilitate feminină,
- impotență,
- frigiditate,
- hemoragii uterine de diverse etiologii,
- dismenoree,
- tumori benigne cu localizări diverse,
- cancer (uterin, pulmonar, intestinal, mamar ori cu alte localizări),
- diaree,
- inflamații ale intestinului,
- iradiere,
- sechele după iradiere.

Produse Recomandate

Beneficiile tincturii Brânca Ursului pentru sănătatea aparatului reproducător

Pentru rezultate mai bune, noi, cei din familia Faunus Plant, recomandăm asocierea ceaiurilor cu tincturi pentru tratarea eficientă a afecțiunilor aparatului genital feminin.

Așadar, dacă vrei să contribui la normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale feminine și masculine, deopotrivă, consumul tincturii de Brânca Ursului, care este un extract hidroalcoolic concentrat, este remediul potrivit.

Produsul naturist realizat din plante prelucrate manual este disponibil în două variante: Tinctura Branca Ursului de 200 ml sau Tinctura Branca Ursului de 500 ml.

Vrei să afli primul de promoțiile și noutățile Faunus Plant?
Abonează-te acum!

Care sunt beneficiile tincturii Brânca Ursului și cât ar trebui să-l folosești?

Tinctura normalizează activitatea glandelor feminine și masculine, îmbunătățește vitalitatea, tonusul organismului și reduce stările de oboseală. Produsul natural din gama Faunus Plant conține brânca ursului, o plantă recunoscută în special pentru acțiunea sa afrodisiacă și pentru tratarea infertilității.

Brânca ursului este de asemenea un vasodilatator periferic puternic, scade tensiunea arterială, are rol antispastic uterin și acțiune sedativă și calmantă a sistemului nervos.

Un tratament cu acest produs implică un consum recomandat de aproximativ 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Care sunt afecțiunile pe care tinctura Brânca Ursului le ameliorează?

Una dintre cele mai bune plante în tratarea problemelor cu potența, cât și îmbunătățirea performanțelor sexuale este brânca ursului. Produsul poate fi un adjuvant eficient în:
- sterilitate feminină,
- impotență,
- frigiditate,
- boli venerice,
- anexită,
- menopauză prematură,
- amenoree,
- insuficienţă ovariană.

Tratamentele naturiste pot face adevărate minuni în ameliorarea și tratarea simptomatică a aparatului genital feminin, dacă plantele medicinale sunt culese cu atenție și prelucrate manual.

În cadrul familiei Faunus Plant am dezvoltat un sistem de valori bine definit pe care l-am transmis din generație în generație. Prelucrăm într-un mod natural fiecare plantă provenită din flora autohtonă, iar toate produsele noastre naturale și aromatice sunt certificate și produse în loturi mici.

Ne place să avem grijă; grija înseamnă dăruire, e capacitatea noastră de a fi alături de tine și de cei din jurul tău. Înseamnă atenție la ceea ce facem, cum intervenim, la efectele benefice pe termen lung ale prezenței noastre în viața ta.

Trimite mai departe