🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Probleme cu fierea? Cum sa le recunosti? (partea a II-a)

14:53:31 PM EEST

Probleme cu fierea? Cum sa le recunosti? (partea a II-a)

În limbaj popular, obișnuim să spunem că avem probleme cu fierea. Însă ”vinovatul” real de toate simptomele neplăcute nu este altul decât colecistul sau vezica biliară. În prezenta postare, te invităm să mai descoperi câteva dintre cele mai frecvente simptome care însoțesc o disfuncție biliară:

Febră

Febră – Se poate vorbi despre febră, atunci când temperatura corpului crește peste limitele normale de 37 grade. Simptomul este adeseori completat de frisoane, transpirație abundentă, dureri musculare, slăbiciune și dureri de cap.

Simptomul reprezintă răspunsul organismului în fața unei maladii infecțioase, cauzate de viruși și bacterii, inclusiv în cazul disfuncțiilor localizate la nivelului vezicii biliare (febra nu este întotdeauna prezentă). Ținând cont că majoritatea organismelor patogene nu supraviețuiesc la temperaturi înalte, febra este considerată un ”prețios” instrument de protecție.

Scaun de culoare deschisă

Scaun de culoare deschisă – Colorația care tinde spre galben-argilă, se explică prin reducerea conținutului de pigmenți biliari (bilirubină), care în mod normal conferă culoarea brună, mai mult sau mai puțin intensă.

Cu toate că nu este foarte plăcut să analizăm materiile reziduale din organism (urină, fecale), aspectul acestora este fundamental pentru identificarea unor posibile maladii. În prezența consistenței destul de moale și a culorii nu foarte închise, poate fi vorba despre nivelul scăzut al bilei. Evident, trebuie excluse alte eventuale cauze, precum consumul de cartofi sau de orez.

Icter

Icter – Este vorba despre îngălbenirea specifică a pielii, a mucoaselor și globilor oculari. Simptomul devine evident dacă valorile bilirubinei din sânge sunt foarte scăzute și poate fi corelat cu variate dereglări ale colecistului.
Icterul apare frecvent atunci când calculii biliari (litiaza biliară) blochează căile biliare și cauzează revenirea fierii în ficat și odată cu ea, și întoarcerea fluxului sanguin. Un alt factor cauzator îl reprezintă patologiile ficatului, însă pentru stabilirea exactă a ”vinovaților” și pentru o diagnosticare exactă, este nevoie de analize amănunțite.

Funcționarea colecistului condiționează întregul proces digestiv. Din nefericire, uneori, apar probleme imposibil de trecut cu vederea chiar și în condițiile în care nu există un diagnostic precis. Pentru optimizarea funcțiilor sale, încearcă remediile naturiste Faunus Plant din categoria afecțiuni gastrointestinale și hepatobiliare!

Produse recomandate

Magazin naturist, Tinctura Ghintura 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Ghintura 500ml

Tinctura simpla · Lichid · 500ml

8 Reviews
72,00 lei