🎁 Lichidare de Stoc! 2+1 GRATIS la toate produsele. Profită acum!

🎁 Comandă și câștigă premii de peste 3000 lei la Tombola Sănătății!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Sirop Măceșe Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Plante aromatice și medicinale care alungă depresia

14:59:50 PM EEST

Plante aromatice și medicinale care alungă depresia

Oricine a avut, la un moment dat, o stare depresivă. Melancolia, tristețea, senzația de gol interior și stările de neîmplinire sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le poți experimenta. Chiar dacă sunt neplăcute, acestea pot fi gestionate cu ușurință. 

Te întrebi cum? Cu ajutorul plantelor care alungă depresia. 

Rolul lor este de a ameliora simptomele și de a te ajuta să treci mai repede peste stările pe care le experimentezi. Iar tratamentele naturiste pentru depresie de la Faunus Plant sunt exact ce ai nevoie pentru a te simți în largul tău!

Produsele noastre au certificări internaționale conform procedurii TUV Austria CERT și sunt obținute doar prin prelucrare manuală. Astfel, tu te bucuri din plin doar de beneficiile plantelor medicinale și aromatice crescute cu grijă și atenție în mijlocul naturii. 

Descoperă cu ce plante medicinale te poți împrieteni pentru ca depresia și stresul să-ți spună la revedere.

Simptomele stărilor depresive 

Atunci când discutăm despre depresie sau episoade depresive, avem în minte acea tristețe care pare ieșită de nicăieri. Pe lângă tristețe, mai poți avea și tulburări de somn, melancolie, tendința de a te izola, dificultate de a te concentra, sentimentul de a fi de inutil, lipsa energiei. 

Când ai un episod depresiv, înseamnă că experimentezi cel puțin patru dintre simptomele descrise mai sus timp de două sau trei săptămâni.

E bine să cunoști câteva dintre simptomele stării depresive pentru a te putea recupera cât mai repede. 

Dacă stările depresive se mențin mai mult de două săptămâni și anotimpul rece nu s-a terminat, este posibil să experimentezi tulburarea afectivă sezonieră sau depresia de sezon. Aceasta apare iarna din cauza lipsei luminii.  

Lista plantelor care alungă depresia 

Indiferent de afecțiunile pe care le avem, natura ne va ajuta întotdeauna să ne simțim mai bine. Înțelepciunea străbunilor noștri și iubirea lor față de plantele aromatice și medicinale s-a transmis din generație în generație prin rețete cu efecte testate și dovedite. 

Așa că, nu-ți face griji, la Faunus Plant avem grijă de plante pentru ca ele să aibă grijă de tine.

Pachetul cu plante pentru depresii, insomnii și stres 

Puterea plantelor medicinale își face simțită prezența cel mai bine cu ajutorul unui pachet cu remedii naturiste pentru depresie, insomnii și stres de la Faunus Plant. 

Cu efecte antidepresive, hipotensive și calmante, Pachetul Nervocalmus conține un ceai compus din cinci plante care alungă depresia și o tinctură complementară. Perechea potrivită pentru ca stările de melancolie și tristețe să se amelioreze și tu să poți zâmbi din nou.

Ceaiuri pentru depresie

Atunci când vorbim despre ceaiuri pentru depresie, ne vine în minte ceaiul Nervocalmus, cu efect antidepresiv și calmant ușor. Recomandat pentru ameliorarea stărilor depresive, acesta contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, îmbunătățirea somnului și reducerea tensiunilor psihice.

Ceaiul Nervocalmus este compus din păducel, o plantă recunoscută pentru alungarea depresiei, talpa-gâștei, conuri de hamei, tei și lavandă. 

Tinctura de valeriana, beneficii pentru depresie 

Valeriana, planta recunoscută pentru tratarea stresului acut, calmează sistemul nervos central și te ajută să te odihnești corespunzător. Aceasta conține peste 130 de componente chimice valoroase, fiind una dintre cele mai eficiente plante cu efect anxiolitic și antidepresiv.

Tinctura de valeriană Faunus Plant înglobează toate efectele benefice ale plantei, ajutându-te să te relaxezi și să scapi de stările depresive.

Nervocalmus, tinctură din plante care alungă depresia

Tinctura Nervocalmus este sedativ nervos, calmant și antidepresiv, fiind recomandată pentru insomnii, stări depresive și migrene. Combinația de plante contribuie cu succes la protejarea organismului împotriva stresului, prevenind și tratând stările neplăcute.

Păducelul, tratament naturist pentru depresie 

Beneficiile păducelului sunt nenumărate. Pe lângă conținutul bogat de vitamina B1 și vitamina C, păducelul este unul dintre cele mai importante tratamente naturiste pentru depresie și afecțiuni cardiovasculare.

Iar tinctura de păducel este un leac eficient în combaterea stărilor depresive, ajutând la menținerea stării de relaxare psihică.

Tinctura de ienupăr, leac bătrânesc pentru depresie

Tinctura de ienupăr de la Faunus Plant nu numai că are efect antiinflamator și ajută la funcționarea normală a sistemului urinar, dar te ajută și în tratarea simptomelor de depresie și anxietate. 

Nu uita, cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea stărilor depresive se găsesc în inima naturii. Iar noi, echipa Faunus Plant, lucrăm cu loturi mici pentru a-ți asigura calitatea în fiecare produs pe care tu îl comanzi.

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Depresii, Insomnii, Stres, faunusplant.ro
Pachet Depresii, Insomnii, Stres

Sedativ nervos, calmant, antidepresiv, hipotensiv, antiseptic.

5 Reviews
210,00 lei 168,00 lei
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Nervocalmus 90g, faunusplant.ro
Ceai Nervocalmus 90g

Sistem nervos sănătos. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandat în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene. Sedativ nervos ,calmant ,antidepresiv

13 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Nervocalmus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Nervocalmus 200ml

Sistem nervos sănătos. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea tensiunilor psihice, fiind recomandată în stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative, migrene.

8 Recenzii
46,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Valeriana 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Valeriana 200ml

Stimulează sistemul nervos central, hipotensiv, sedativ, hipnotic, antispastic.

3 Recenzii
38,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Paducel 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Paducel 500ml

Tonic cardiac, hipotensor, vasodilatator, coronarodilatator, sedativ.

9 Reviews
72,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Ienupar 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Ienupar 200ml

Diuretic, stomahic, depurativ, antiinflamator.

3 Recenzii
38,00 lei