🎁 Beneficiezi de 35% REDUCERE la toate pachetele. Profită acum. Ofertă limitată!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 149 Lei și Bitter 30 plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

5 Indicii care pot semnala prezenta unei probleme cardiace

14:55:06 PM EEST

5 Indicii care pot semnala prezenta unei probleme cardiace

Pe lista principalilor ”responsabili” de decese se regăsesc și maladiile cardiovasculare. Poate pentru că nu au fost diagnosticate la timp sau deloc ori nu au fost tratate sau cel puțin ținute sub control.

Din nefericire, există și persoane foarte tinere care trec în ”lumea celor drepți” tocmai pentru că au fost ”surprinse” de un infarct, de exemplu. Tocmai pentru că nu au acordat importanță unor ”indicii” de genul următoarelor:

1. Dispnee

Unul dintre simptomele cele mai frecvente ce caracterizează o maladie cardiacă este dispneea. Aceasta constă în modificări ale mecanismului de inspirație-expirație. Practic, poate avea loc creșterea / reducerea intensității sau / și ritmului respirației.

2. Palpitații

Bătăile neregulate ale inimii pot indica riscuri serioase la pacienții cardiopați, în timp ce la subiecții sănătoși și tineri, rareori explică vreo cardiopatie. În schimb, pot să apară în urma efortului fizic excesiv, stresului, abuzului de cofeină sau exceselor de cardiostimulante.

3. Dureri

Dacă durerile în piept lasă loc de o intuiție corectă chiar și printre necunoscători, cand sunt localizate în alte zone, nu au o interpretare la fel de ”reușită”. Odată extinse, pot cuprinde brațele, coatele, spatele, umerii, gâtul, mandibula și abdomenul.

4. Lipsa apetitului

Printre manifestările posibile se numără și greața sau absența poftei de mâncare. Multe persoane, într-un moment care precede un infarct, trec prin asemenea stări, la care se pot adăuga și durerile de stomac sau crampele abdominale puternice.

5. Oboseală

Diminuarea puterilor poate semnala o slăbiciune musculară și disconfort general, alte simptome care pot anticipa o afecțiune cardiacă. De regulă, cele mai predispuse simptomului sunt femeile, care-l pot experimenta chiar cu diverse săptămâni înainte.

Recomandări

Verificarea unuia / mai multor semnale de alarmă prezentate poate indica și alte patologii, nu neapărat ale aparatului cardiovascular. Singurul în măsură să confirme / infirme bănuielile este medicul specialist.

Cunoașterea tabloului simptomatic potențial poate fi de determinantă pentru salvarea vieții. La fel de importante sunt și măsurile de prevenire. În acest sens, înainte să fie prea târziu, începe prin modificarea stilului de viață.

De un real folos sunt ceaiul și tinctura Cardiacus, preparate pe bază de plante medicinale ”prietenoase” cu întregul aparat cardiovascular (păducel, coada-calului, mentă, valeriană), disponibile și în Pachetul Afecțiuni Cardiace.

Produse recomandate

Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace
Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace
Pachet Inima Sanatoasa - Afectiuni Cardiace

Îmbunătățește fluxul coronarian, tonusul și funcția cardiacă.

179,40 lei 144,00 lei
Tinctura Cardiacus 200ml
Tinctura Cardiacus 200ml
Tinctura Cardiacus 200ml

Inimă sănătoasă. Extract hidroalcoolic concentrat din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, fiind recomandată în tulburări de ritm cardiac (tahicardie, palpitaţii, extrasistole), insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, distonii neurovegetative, anxietate, nevroze, aritmii cardiace.

7 Recenzii
34,90 lei
Ceai Cardiacus 90g
Ceai Cardiacus 90g
Ceai Cardiacus 90g

Inimă sănătoasă. Amestec compus din 5 plante medicinale care contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, fiind recomandat în tulburări de ritm cardiac (tahicardie, palpitaţii, extrasistole), insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, angină pectorală, distonii neurovegetative, anxietate, nevroze, aritmii cardiace.

9 Recenzii
19,90 lei