🎉 Cumperi 2 produse de același fel, primești 3! Ofertă limitată! Profită acum!

🎁 Transport GRATUIT la comenzi peste 189 Lei și Bitter 30 Plante Cadou la comenzi peste 249 Lei!

Coșul dvs. este gol

Calendarul Faunus Plant 2021 – Ghidul lunar al remediilor naturiste

14:58:33 PM EEST

Calendarul Faunus Plant 2021 – Ghidul lunar al remediilor naturiste

Cum fiecare sezon vine cu afecțiunile sale și fiecare lună, cu plantele sale, de la Faunus Plant, primește în dar calendarul remediilor naturiste. Pentru a fi mereu cu un pas înaintea problemelor...

Este un scurt ghid unde, fiecărei luni i-am atribuit o categorie din secțiunea Afecțiuni, propunând câte un preparat pe care îl producem chiar noi, în măsură să ajute la rezolvarea celor mai comune tulburări, specifice lunii respective.

Calendarul remediilor naturiste

Ianuarie – Afecțiuni Respiratorii

Ceai Respiratorus: Îmbunătățește funcționarea aparatului respirator, mai vulnerabil după lunile de frig. Atenuează disconfortul la nivelul căilor respiratorii, este antiinflamator, antiseptic, expectorant și antitusiv.

Februarie – Vitaminizante, Imunitate

Sirop Vitaminizantus: Crește rezistența organismului la virozele specifice, ajutându-l să se protejeze de patogeni. Reduce sensibilitatea la infecții, favorizează vindecarea, combate oboseala și anemiile.

Martie – Detoxifiante, Depurative 

Pachet Detoxifiere: Remediile pot fi un excelent ajutor în strategiile de detoxifiere, ușurând corpul de toxine și pregătindu-l pentru sezonul cald. Au acțiune depurativă, remineralizează, facilitează fluxul biliar.

Aprilie – Sistem Nervos

Tinctură Lavandă: Contribuie la atenuarea stresului și oboselii cauzate de schimbarea sezoanelor. Vine în sprijinul sistemului nervos, reducând tensiunea fizică și psihică, combate somnolența și iritabilitatea.

Mai – Slăbire, Obezitate

Ceai Obezitate – Rețete Tradiționale: Oferă susținere în probleme de greutate corporală, ajutând la scăderea ponderală. Cu proprietăți diuretice, depurative și laxative, favorizează arderea depozitelor de grăsime.

Iunie – Anticelulitice 

Ulei Masaj Anticelulitic: Prin masaj localizat, ajută la contrastarea imperfecțiunilor epidermei. Îmbunătățește hidratarea pielii, are acțiune drenantă, eficace împotriva retenției de apă, celulitei și vergeturilor.

Iulie – Dermatologice, Îngrijirea Pielii 

Unguent Dermatofitus: Acoperă o vastă acțiune protectoare la nivelul epidermei. Regenerant, cicatrizant, antiseptic și antiinflamator, este benefic pentru varice, arsuri, piele crăpată, acnee, bătături, eczeme etc.

August – Renale, Urinare

Tinctura Renalus: Ajută la prevenirea infecțiilor tractului urinar, fiind un antibiotic natural. Ca antiinflamator, antiseptic, diuretic și depurativ, previne proliferarea bacteriilor, reduce riscurile de cistite și uretrite.

Septembrie – Paraziți Intestinali

Tinctura Gențiană: Folosită pentru facilitarea digestiei, atenuarea tulburărilor hepatobiliare și stimularea apetitului, ajută și la eliminarea viermilor intestinali, o problemă destul de frecventă la revenirea din vacanțe.

Octombrie – Dureri Musculare și articulare

Unguent Reumaticus: Restabilește funcționalitatea aparatului locomotor. Previne și ameliorează durerile reumatice, musculare și articulare, atenuează inflamațiile și contuziile, stimulează circulația periferică etc.

Noiembrie – Răceală, Gripă

Pachet Răceală, Gripă: Produsele sprijină sănătatea aparatului respirator, ajutând la atenuarea primelor manifestări ale virozelor de sezon. Vitaminizează organismul și întăresc barierele naturale de protecție.

Ceai Gastric – Rețete Tradiționale: Facilitează mecanismele digestive și contribuie la reducerea disconfortului abdominal. Ameliorează aciditatea gastrică, balonările, senzațiile de vomă, ulcerele și infecțiile gastrointestinale.

Pentru detalii mai cuprinzătoare cu privire la prevenirea și combaterea mai multor probleme de sănătate, vizitează magazinul online faunusplant.ro!

Produse recomandate

Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Detoxifiere, faunusplant.ro
210,00 lei 158,00 lei
Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
Magazin naturist, Pachet Raceala, Gripa, faunusplant.ro
205,00 lei 154,00 lei
Magazin naturist, Ceai Respiratorus 90g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai Respiratorus 90g, faunusplant.ro
Ceai Respiratorus 90g

Ceai · 90g · Amestec plante (Cura 12 zile)

18 Recenzii
24,00 lei
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Magazin naturist, Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g, faunusplant.ro
Ceai -Retete Traditionale- Obezitate 180g

Ceai · 180g · Amestec plante (Cura 24 zile)

43 Reviews
36,00 lei
Magazin naturist, Sirop Vitaminizantus 200ml, faunusplant.ro
23 Reviews
33,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Lavanda 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Lavanda 200ml

Tinctura simpla · Lichid · 200ml

5 Recenzii
38,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Renalus 200ml, faunusplant.ro
Magazin naturist, Tinctura Renalus 200ml, faunusplant.ro
Tinctura Renalus 200ml

Tinctura compusa · Lichid · 200ml

9 Reviews
46,00 lei
Magazin naturist, Tinctura Ghintura 500ml, faunusplant.ro
Tinctura Ghintura 500ml

Tinctura simpla · Lichid · 500ml

8 Reviews
72,00 lei